[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]„Jó alak, – jó egészség!” – Ez a szlogen nagyon igaz, és az is, hogy „A jó alak nem szerencse kérdése”.

Az, hogy a bőr feszes maradjon a kozmetika nagy kihívása, hiszen a kor előre haladtával, súlyvesztéskor jelentős romlás következik be, bőrünk elveszti rugalmasságát. A High Care® Cosmeticsnek számtalan eredményes eljárása van a probléma kezelésére. Kiváló, természetes hatóanyagaink gátolják a kollagén szintézis romlását. Egész sor otthoni ápoló terméket tudunk javasolni, hogy a probléma minél később jelentkezzen, de egy jó, hatékony kozmetikai kezelést, kúrát semmi sem pótol.

Javaslatunk:

Detox Body Styler oxigénterápiás méregtelenítés kombinálva egy aromaterápiás testtekercseléssel. Nyugodt szívvel, sok-sok év tapasztalatával a hátunk mögött bár kinek javasoljuk! Nincs kontraindikáció! Természetes hatóanyagok áldásos hatását élvezi a bőr. Az eredmény pedig magáért beszél: feszes bőr, karcsúbb alak!

A kúra megkezdése előtt javasoljuk ingyenes állapotfelmérésünk elvégzését.[/vc_column_text][vc_message]A kezelés ára: 7.000.-Ft – 13.200.-Ft/alkalom
(a kúra ára a kezelések számától és kombinációjától függ).[/vc_message][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”787″ img_size=”full” onclick=”img_link_large”][/vc_column][/vc_row]