Bőrmegújítás, ránctalanítás

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

BŐRMEGÚJÍTÁS, RANCTALANÍTÁS pigment foltok kezelése bőrcsiszolással, ultrahanggal, aqua és alga maszkkal.

A kezelés menete:

Dupla peeling, dupla hatás. Először a lágy proteines Soft Peelinget kézzel masszírozzuk be a bőrbe, majd a mechanikus bőrcsiszolás – a mikrodermabrázió távolítja el az elhalt,megvastagodott felső bőrréteget. Az érzésre is kellemes kezeléssel szinte újjászületik az arcunk, dekoltázsunk.

Második lépésben az ampulla sorozatból a bőr állapotának megfelelő szérumot ultrahangozzuk be.

Ezt követi az Aqua Hydration maszk. A kék gél állagú maszk tökéletesen megnyugtatja, belülről feltölti a bőrt. Táplál és kisimítja a ráncokat. Néhány perc felszívódást hagyva az oxigénes, édesvízi algát tartalmazó, hűsítő, nyugtató hatású pakolás segíti, hogy a hatóanyagok szinte „bepréselődjenek” a kezelt bőrfelületbe. A varázslatos lesz az eredmény!

Kinek, mikor ajánljuk?

Ősszel, egy nagyon jó, gyors és látványos kezelés olyan esetekben, amikor érezzük, hogy bőrünk húzódik, már nem tökéletes a mindennapokban használt szokásos ápoló krém. Valami több kell, gyorsan, látványosan! Férfi és női vendégeinknek egyaránt ajánljuk, az idősebb és fiatalabb korosztály számára is.

Mit várhatunk a kezeléstől?

Garantáljuk, hogy Ön elégedett lesz. Kellemes a kezelés, minden mozzanata. A legújabb hatóanyagok hatásait élvezhetjük a kezelés során. Megkapja mindazt, amit bőre igényel: felfrissülést, feltöltődést.

A kezelés ideje: 1 óra 20 perc
A regeneráló kezelés ára: 22.100.-Ft[/vc_column_text][vc_message]Kozmetikusunk véleménye:
Ezzel a gyors, kicsivel több, mint 1 órás kezeléssel még minden vendégünk elégedett volt. A kezelésben jelen van két gépi eljárás (a mikrodermabrázió és az ultrahang), amely a hatékonyságot erősíti és a fantasztikus újdonságaink, amelyet a vendégek és mi is nagyon szeretünk.

Nagy Viktória, Vitos Kata Virág[/vc_message][/vc_column][/vc_row]

KÉRDEZZEN KOZMETIKUSUNKTÓL

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder