Detox Body Styler kezelés

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

DETOX BODY STYLER kezelés

A sav-bázis egyensúly megtartása napjaink nagy problémája. Az egyensúly megléte elengedhetetlen a normál anyagcserénél, felelős a bőr, a kötőszövet feszességéért. Életformánk, táplálkozási szokásaink, a stressz, a mozgáshiány azonban gyakran előidézik a szövetek elsavasodását. Ilyenkor szükség van egy hatékony módszerre, amely segít újra az egyensúly megteremtésében. A Detox Body Styler kezelés során egy speciális zsákba juttatott ionizált (plazmatikus) oxigén a bőrbe való bejutással semlegesíti a nem kívánatos savakat. A salakanyagok a bőrön és a vizelet útján távoznak szervezetünkből.

Ami marad, – és ez az eredmény:

  • megkönnyebbült test-érzet,
  • feszesebb, simább bőr,
  • megfelelő sav-bázis egyensúly.

Hogyan zajlik a kezelés, mit érezhetek a kezelés alatt?

Ezt a kezelést alkalmazhatjuk egész testre és a test alsó „felére”. Első lépésként letisztítják a bőrt. A letisztítást követően egy „katalizátorral”, úgynevezett Elektrolit-géllel kenik be a testet. A gél segít abban, hogy a negatív ionok gyorsan, hatékonyan a bőrbe jussanak és ott kifejtsék savközömbösítő hatásukat.

Mennyi ideig tart a Detox Body Styler kezelés?

30 perc alatt elérjük garantáltan a kívánt hatást. A kezelés végén a zsákban érezhetővé válnak a „nem kívánatos „méreganyagok”.  (A dohányosok pl. a nikotin szagát, egy úszó sportoló erős klór szagot tapasztal).

Hány alkalmat javasolnak?

Kúrakezelésként 10  alkalom javasolt, más kezeléssel kombinálva pl. narancsbőr kezelés, alakformálás esetén az első 3-4 alkalomra ez a legjobb, mert így a további, ezt követő  kezelések sokkal hatékonyabbá válnak.

Milyen eredménye van a kezelésnek?

Normalizálódik a sav-bázis egyensúly. Gyorsabban fogyunk, simábbá, feszesebbé válik a kezelt testfelületet.

A kezelés ára: 5.800.-Ft – 6.200.-Ft-ig/alkalom (A felhasznált hatóanyagoktól függően).
[/vc_column_text][vc_message]Ajánlás:
Nagyon szeretik a vendégek ezt a kezelést, mert azonnali hatást tesz lehetővé már az első kezelés után. Semmilyen mellékhatása nincs. A zsákban relaxálva feltöltődik a vendég, miközben a negatív ionok kifejtik méregtelenítő hatásukat.  Prevenció vagy egészség megőrzés céljából is ajánlani szoktam vendégeimnek, mivel a sav-bázis egyensúly különösen fontos szerepet játszik a test anyagcsere folyamatainak működésében, elengedhetetlen a normál anyagcseréhez. Manapság a mozgásszegény életmód, a nem megfelelő étrend, a stressz, mind-mind hozzájárul a szövetek elsavasodásához, mely számtalan egyéb betegség kialakulásához vezethet. Ezért korosztálytól, nemtől függetlenül csak ajánlani tudom mindenkinek!
(Nenicska Nóra cellulit-terapeuta)[/vc_message][/vc_column][/vc_row]

KÉRDEZZEN KOZMETIKUSUNKTÓL

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder