High Care weyergans kozmetika Budapest IONO

Én idő arckezelés

A karantén után mindannyian egy kis „Én időre” vágyunk. A High Care legújabb tavaszi-nyári kezelésében ezt a csodálatos nyugtató, relaxáló és ugyanakkor bőrfeltöltő érzést kaphatjuk meg. A legjobb hatóanyagok, szérumok a legújabb maszk és a környezeti ártalmaktól védő High Care Urban termékek kényeztetik Önt.

Az arckezelés menete:

A fagyöngyöt tartalmazó exkluzív tisztító habbal végzett letisztítást a bőr pH. értékének „beállítása”, tonizálása követi. Másodi lépésként az új fátyolmaszk (Fleece Maszk) fejtik ki peelingező, bőrmegújító, mélytisztító hatásukat.

A gépi kezelésben az ultrahang következik, ahol a bőrproblémának megfelelő ampullát ultrahangozzuk a bőrbe. Ebben nagyon nagy a High Care választéka. A Medline ampullák között van pl. olyan, ami remekül hidratál, feszesít, méregtelenít, táplál, csökkenti a rozáceát vagy az aknés bőrproblémákat, kiváló anti-aging hatású vagy akár hyaluron savas feltöltést végez.

Az ampullával történő ultrahangozás után újabb gépi kezelés jön: a Dermio® Led Top Head kezelés. Az oxigénion terápia fényterápiával való kombinálása egy igazi wellness élmény: nyugtat, relaxál, kellemesen pihentet, ugyanakkor a búra alá felvitt, környezeti ártalmaktól megvédő antipolution szérum, a zöld fény és az oxigénionok a legjobb ápolásban részesítik az arcot és a dekoltázst. Kiváló a ránctalanító hatása és a bőrfeszesítésre is nagyon jótékonyan hat.

Az utolsó mozzanata a kezelésnek egy nagyon kellemes arc-és dekoltázs masszázs, melyhez a kozmetikus az Urban termékcsalád arcmaszkját használja. A 2 órás „Én-idő” kezelés után újjá születik arcbőrönk, kellemes érzéssel távozunk a High Care kozmetikából – ez garantált!

Kinek ajánljuk ezt az arckezelést?

Egy nehéz hét befejezésének a koronája lehet a High Care® „Én-idő” kezelése. Képzeljük csak el: kellemes illat, kellemes zene a kabinban, csak ránk figyelő kozmetikus, – minden a mi pihenésünket szolgálja úgy, hogy mellette egy tápláló, feszesítő, hidratáló, ránctalanító kezelésben részesülünk.

Hogyan zajlik az arckezelés?

A gépi kezelések hatására (ultrahang, Dermio® Led Top Head), a válogatott bőrproblémához igazított hatóanyagok bőrbe juttatásával olyan hatóanyag depó jön létre, melynek hatása 3-4 héten keresztül tart.

KÉRJEN IDŐPONTOT KEZELÉSINKRE

Írjon Nekünk

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Megosztás