HIGH CARE

EXKLUZÍV KOZMETIKAI AJÁNLATUNK

High Care exkluzív arckezelések

A ragyogó pillanatókért

FIRST LADY EXTRA

A FLOW ÉLMÉNY
Exkluzív anti-aging kezelés, azonnali hatás, mikrodermabrázióval, őssejttel, oxigén-és fényterápiával.

Ez az a kezelés, amit minden nő megérdemel. Ha még sosem jártál nálunk, akkor kezd a legjobbal!

Első lépésben egy mélytisztító pakolással eltávolítjuk a pórusok szennyeződéseit. Kristályszemcsés bőrcsiszolással folytatjuk a kezelést, amivel tovább koptatjuk a felszínről nehezen leváló szarusejteket, így adva helyet a finom hatóanyagos kezelésnek, a különleges növényi őssejt ampullának, amelyhez a mezoterápiát, ultrahangot vagy az Iono Jet plazma kezelést hívjuk segítségül. Következő lépésben az oxigén-és fényterápiás kezelőbúra (Dermio Led és aromaterápiás Top Head) alatt pihenhetsz fél órát. A bőrlégzés és oxigén-inhaláció kettős hatása, amellett, hogy savtalanítja a szervezetet, energiával látja el a kötőszövetet, fokozza a kollagén termelést, feszessé és simává varázsolja a bőrt.

A kezelés végén csodás kaviáros masszázsban részesülsz, amely teljesen ellazít. A „legek” kezelését ajánljuk a legjobb, legtrendibb kozmetikai eljárásokat, a legjobb hatóanyagokkal, hogy az arckezelés végeztével úgy érezd magad, mint egy „First Lady”.

A kezelés ára

38 500.-.-

ÜNNEPI RAGYOGÁS

A KORTALAN SZÉPSÉGÉRT
Luxus mélyhidratálás, bőrtáplálás, bőrfiatalítás a High Care különleges anti-aging termékeivel.

Ragyogó pillanatokat, csodás feltöltődést, egy fantasztikusan gazdag tápláló, hidratáló ráncfeltöltő kezelést kap, aki a High Care „Ünnepi ragyogás” kezelését választja.

Az alapos letisztítást, a cirógató ecsetmasszázs teszi különlegessé, majd a legújabb fátyol maszk értékes hatóanyagit ultrahangozva juttatjuk a bőr mély rétegibe, megnyitva a pórusokat, hogy befogadóvá tegyék bőrünket az ezt követő hatóanyag arzenálra.
A legújabb szérumokból, ráncfeltöltőkből kapun ízelítőt (Mezo Stemcell növényi őssejt, 100 %-os Hyaluronsav, vagy a ránctalanító Skin Firming szérum). Lezárásként oxigén és fényterápiás kezelés, majd egy kényeztető arc-és dekoltázs masszázs, valamint egy édesvízi algát tartalmazó modelázs maszk teszi feledhetetlenné a magunkra szánt „ÉN-időt”.

A kezelés ára

36 000.-.-

X-MAS PLAZMA

VISSZAFIATALODUNK
Oxigénes magas nyomás kezelés 100 % tisztaságú peelingező, ránctalanító, bőrfeszesítő szérumokkal, kaviár-masszázzsal.

A különleges Iono Jet plazma kezelés a High Care Cosmetics egyedülálló kozmetikai kezeléseinek egyike. A magasnyomással dolgozó kezelőpisztoly 5 millió negatív oxigén ion (-O2) jelenlétében porlasztja, préseli be bőrünkbe az orvosi tisztaságú hatóanyagokat. Olyan kezelési élményt adva, melyet azonnal megérzünk és hatását még 1 hónap múlva is látjuk.

Ez az a kozmetikai arckezelés, mely után megkérdezik tőlünk; Hol jártunk, mit csináltunk, mitől ilyen szép a bőrünk?

Az „X-Mas Plazma” kezelésben első lépésként egy különleges peelingben lesz részünk „fermentált bacilusokkal” intenzíven távolítják el bőrünkről a nem kívánt tisztátalanságokat, majd ugyan ezzel a módszerrel feltöltik az arcbőrt értékes hatóanyagokkal: feszesítő koktéllal, ránctalanító szérummal, hatóanyag depót képezve a bőr sejtjei számára.

A plazma kezelés kiegészül egy kaviárt és fagyöngyöt tartalmazó anti aging masszázzsal. Ellazít, feltölt, megszépít 1,5 óra alatt.

A kezelés ára

36 000.-.-

High Care exkluzív TESTkezelések

Testszépítés kényeztetéssel

FULL BODY

AZ ÉN IDŐ
Komplex arc-és testkezelés, hidratálás, bőrfeszesítés, méregtelenítés, kényeztetés.

Komplex arc-és testkezelés. Ha takarékoskodni szeretnénk az idővel, és szeretnénk egy időben mindkét kezelést igénybe venni,  akkor jó döntést hozunk, ha a „Full Body” kezelést választjuk.

Arcbőrünket a legjobb High Care mélytisztító termékeivel készítik elő, majd hidratáló, feszesítő ampullát ultrahangoznak bőrünkbe. Ezután oxigén, fény-és aromaterápiás kezelést kapunk és kézi masszázzsal kényeztetik bőrünket. Közben, két nagyon hatásos testkezelésben is részesülünk, amely a nyirokkeringésünk és vérkeringésünk fokozását szolgálja. (Body Wrapping aromaterápiás testtekercselés + a Vacustyler vagy Side Styler kezelés).  Ennek jótékony hatása van az egész keringésre, feszesebb lesz testünk, megszűnik a „fáradt láb” érzés, és még karcsúsodunk is!

Egy igazi „ÉN-idő” program! Teljes kikapcsolódás egészségünkért és szépségünkért.

A kezelés ára

43 000.-.-

X-MAS BODY

EGÉSZSÉG ÉS SZÉPSÉG
Méregtelenítés, narancsbőr kezelés, immunerősítés vákuummasszázzsal, aromaterápiás testtekercseléssel, oxigénterápiával.

Testkezelés, bőrfeszesítés, narancsbőr kezelés. A High Care Cosmetics kézi vákuummasszázsa az ősi köpölyözés és masszázs technikáját kombinálja.

A vákuummasszázst egy aromaterápiás testtekercselés koronázza meg egy csodálatos fahéj-krémmel, és a High Care 100 %-os tisztaságú C-vitamin-porával végzünk.

Ráadásként oxigén-kúrát is kapunk, amely energiával tölti fel egész szervezetünket, erősíti az immunrendszerünket.

A kezelés ára

27 900 – 29 100.-.-

Az árkülönbség a különböző bőrproblémákra alkalmazott hatóanyagoktól (ampullák, pakolások) fajtájától függ.

AJÁNDÉKKÁRTYA

ÉLMÉNY SZERETTEINKNEK
A kártyára feltöltött összeg karácsonykor 20 %-kal többet ér!

Ajándékozzunk élményt, egészséget és szépséget szeretteinknek!

A High Care Cosmetics ajándékkártyája megkönnyíti az ajándékozást. Ki ne szeretne egy csodás kényeztető arc vagy testkezelésben részesülni?  – Ennek a lehetőségét biztosítja a tetszőleges összeggel feltölthető High Care® Ajándékkártya.

KÉRJEN IDŐPONTOT KEZELÉSINKRE

Írjon Nekünk

[fc align=’left’ id=’1′ type=’inline’ bind=” class=” font_color=’white’ button_color=’#4488ee’ auto=” placement=’center’]Text[/fc]
Anti aging
Hidratálás
Zsírtartalom
Védelem
Regeneráció
Bőrfinomítás