High Care weyergans kozmetika Budapest Testkezelések

Full Body komplex arc- és testkezelés

FULL BODY KOMPLEX ARCKEZELÉS ÉS TESTKEZELÉS mélytisztítással, hidratáló, feszesítő ampullás ultrahanggal, oxigén- és fényterápiával, masszázzsal. A testre Body Wrapping testtekercseléssel és Slide Styer hullámmasszázzsal vagy Body Wrapping és Vacustyler vér-és nyirokkeringést fokozó kezeléssel.

Ebben a közel 2 órás kezelésben mindent megkaphatunk, ami nemcsak pihentet, de feltölti, hidratálja, feszesíti arcbőrünket és testünket. Kezeli a cellulit problémákat, aktivizálja a vér-és nyirokkeringést és méregtelenít.

Hogyan zajlik a Full Body arckezelés és testkezelés?

Testkezeléssel kezdődik. A kozmetikussal közösen dönt a vendég arról, hogy melyik gépi kezelést választja. A Slide Styler hullámmasszázsnál hatóanyagként egy nyirokaktív, vérkeringést fokozó anti cellulit krémmel kenik be a testet (Zimt vagy Zimt + Alga krém) és 1 réteg lélegző fóliával való testtekercselést követően lábunkat, törzsünket elfedő „mandzsetta” végzi el a nyirok és vérkeringést fokozó kellemes testmasszázst.

A XIII. kerületi High Care kozmetikában a kozmetikus ezt követően elkezdi az arcunk kezelését. A legújabb tisztító gélnek nem csak kellemes, érzéki hibiszkus illata van, de visszahidratáló tulajdonsága mellett kíméletes, ugyanakkor intenzív tisztításban is részesíti bőrünket. Az ultrahanggal a bőr mély rétegébe juttatott hyaluronsav hidratáló feltöltő, vízmegkötő tulajdonságával feszesíti, táplálja, feszesíti, ránctalanítja a téli hónapok környezeti hatásától megviselt bőrt.

Most ismét vált a kozmetikus, a Body Wrapping  aromaterápiás testtekercselés következik, mely köztudottan az egyik legnépszerűbb narancsbőr kezelések közé tartozik. A Slide Styler hullámmasszázst követően az eljárás során alkalmazott szoros fóliaréteg kipréseli a szövetek közül a méreganyagokat. 60 percet töltünk ebben a „csomagolásban”, ami nem kellemetlen, inkább nagyon jó érzés!

A fóliás Body Wrapping kezelés ideje alatt egy újabb arckezelés következik: a Dermio Led Top Head oxigén-és fényterápia. Az alkalmazott vörös fény feszesíti a bőrt, javítja, gyorsítja a kollagén rostok újratermelődését. 30 perc búrában eltöltött idő után következik még egy kényeztető kezelés: az arc-és dekoltázs masszázs. Ehhez a kozmetikusunk a bőr állapotához igazítva választja ki a hatóanyagot. Miután ezt befejezi, már csak a fóliából való „kicsomagolás’” van hátra és megvalósult a teljes „nagy generál”, – arcunk, testünk kezelése a High Care kozmetika Budapest XIII. kerület legjobb gépi kezeléseivel és termékeivel.

Kinek ajánljuk ezt a komplex arc-és testkezelést?

Az időhiányban szenvedőknek nagyon jó választás, hiszen egyszerre kapunk meg mindent: egy komplex gépi kezelésekkel támogatott bőrfeszesítést az arcon, és egy hatóanyagokban gazdag intenzív speciális High Care® cellulit terápiát.

Milyen gyakran ajánlott a Full Body kezelés?

A havonta egyszer elvégzett ilyen komplex kezelés eredményével biztosan elégedett lesz!

Van-e ellenjavallata a komplex arc- és testkezelésnek?​

A testkezelésnél 2 féle gépi eljárás közül választhatunk: vagy a Slide Styler hullámmasszázst vagy a Vacustyler vákuummasszázst. Ezek a gépi kezelések csak néhány nagyon komoly egészségügyi probléma esetén nem ajánlottak (pl. akut trombózis, lázas állapot, friss szívinfarktus után, stb.)

A Body Wrapping testtekercselés pedig szinte minden esetben végezhető. (Kizárt a kezelés végzése terhesség, ismeretlen bőrelváltozás esetén.)

Az arckezeléseknél az ultrahang nagyon gyenge, csak a hatóanyagok bőrbe jutását szolgálja, kontra indikáció kizárt!

Az oxigén és fényterápiának pedig csak pozitív hatásai ismertek. Semmilyen ellenjavallata nincs!

Eredmény: Teljes testkezelés és arckezelés, bőrfeszesítés, bőrfiatalítás, feltöltődés, kényeztetés. Tökéletes „ÉN-idő” program. Komplex anti aging testkezelés és arckezelés.

KÉRJEN IDŐPONTOT KEZELÉSINKRE

Írjon Nekünk

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Megosztás