„Happy Valentina”

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Bőrfiatalítás, feszesítés, hidratálás, ránctalanítás 5 lépésben

1 Bármikor csodás érzés egy megszépítő, kényeztető kezelés, de februárban a Valentin Nap előtt, a hideg idő gondolatát is elűzve, talán a legjobb választás. A High Care kényeztető bőrfiatalító kezelésében egy különleges enzimes mélytisztító pakolás az első mozzanat. A „Revival”-os maszkba 90 citrom erősségének megfelelő C-vitamin port kevernek, melynek vitamin hatása a bőrre is fantasztikus. 15-20 perc hatóidő elteltével olyan érzése van az embernek, mint a szauna után a megtisztult bőr érzete.

2 Második lépésben a High Care MedLine ampullái közül a bőr aktuális állapotának megfelelő szérumot választja ki a kozmetikus, – a repertoár igen széles: hidratálás, feszesítés, ránctalanítás, irritáció csökkentés, táplálás, stressz oldás, pigment rendellenességek, stb.  Az ampulla minden cseppje néhány perc alatt, ultrahang segítségével a bőr mély rétegeibe kerül: ezek értékes, natúr hatóanyagok, gyógynövény kivonatokkal, hyaluronsavval, esszenciális olajokkal.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2725″ img_size=”large”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

3 Az ultrahangos kezelést a télen oly nélkülözhetetlen oxigénion terápia – kombinálva a fényterápiával – követi. A búrában nemcsak az arcunk és a dekoltázsunk feszesedik, hanem a belégzéssel értékes tiszta, vírusoktól, baktériumoktól mentes energetikailag rendkívül értékes ionizált oxigént lélegzünk be, melyet minden sejtünk hasznosít.  Az alkalmazott fényterápia pedig tovább növeli a hatást. Vörös, zöld és kék fény közül választhatunk. Mindegyiknek fontos szerepe van egészségünkre és szépségünkre.

4 A fény-és oxigénion terápiás kezelést a tavalyi év egyik legkedveltebb termékével végzett pakolás követi. A Volumina maszknak push up hatása egyedülálló, gazdag hyaluronsav tartalmának köszönhetően feltölti, ránctalanítja, feszesíti a kezelt bőrfelületet.

5 Az utolsó mozzanat sem mindennapi! A Pure Q (Kju) krémnek télen, tavasszal igen fontos szerepe van. A High Care „Q 10”-zel végzett arc-és dekoltázs masszázs, tökéletesen ellazít, kényeztet, megfiatalít és energetizál.

A másfél órás kezelés után bár mikor „boldogok” leszünk, ellazulva, feltöltődve, telis-tele jó érzéssel éljük át a kezelés minden percét.

A leírásban szereplő termékeket ITT megvásárolhatja.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

KÉRDEZZEN KOZMETIKUSUNKTÓL

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder