High Care weyergans kozmetika Budapest Arckezelés

Hello Tavasz arckezelés

Újra itt a tavasz, beköszönt a jó idő. Nincs is annál jobb érzés, mint egy High Care vákuum SPM masszázs, mellyel tökéletesen kényeztethetjük, feszesítjük, hidratáljuk bőrünket. Tavaszi kezelésünkből nem maradhat ki az oxigén- és fényterápia bőrfiatalító, bőrfeszesítő energetizáló hatása, mely egyedülálló kezelés a High Care kozmetika Budapest XIII. kerületi kozmetikájában. Ezzel az arc és dekoltázs kezeléssel feltöltődünk, megfiatalítjuk bőrünket.

Az arckezelés menete:

Az alapos tisztítást és tonizálást a legújabb mélytisztító fátyolmaszk (Pure Fleece Maszk) követi. A maszk a kezelés során felerősíti a peelingező hatást, ezzel előkészíti az arcbőrünket az SPM vákuummasszázs kezelés feszesítő, ránctalanító, hidratáló hatásaira. Az SPM® vákuummasszázs során a nyirokmasszázs az eső lépés, majd a bőr vérkeringésének fokozása, ezután pedig a kollagén és elasztin termelődés erősítése, a mimikai (szem, orr, ajakbarázda) ráncainak kezelése következik. Az intenzív, ránctalanító és bőrfeszesítő vákuummasszázs után a hűsítő, hyaluronsavas Aqua hidratáló maszk kerül a bőrre. Ezután a nyugtató hatású, energetizáló anti-aging hatású oxigén és fényterápia: a Dermio® Led Top Head zöld fényű kezelés következik.  A 30 perces speciális búrában eltöltött idő alatt minden sejtünk megkapja a működéshez szükséges energiát. A kellemes relaxáció hatására könnyen egy jót is aludhatunk. Bőrünk feszesebbé, ránctalannás, tökéletesen hidrtáltá válik.

30 perc után meleg borogatással eltávolítjuk az Aqua maszk maradványait, és befejezésként egy szépen fedő, hidratáló és fényvédő krémet kenünk a bőrre.

Kinek javasoljuk a „Helló Tavasz” arckezelést?​

Ha fáradt és stresszes a bőrünk és szeretnénk egy intenzív vákuummasszázsra épülő kezelést, akkor ez a kezelés maximálisan kielégíti majd igényünket. Az öregedő bőr kiváló felfrissítője. A kezelés nagyon látványosan csökkenti a szárazsági és mimikai ráncok mélységét.

Van-e az arckezelésnek ellenjavallata?​

Nincs ellenjavallat. Csak pozitív hatás! Az oxigén és fényterápia energetizálja a bőrsejteket.​

Mennyi ideig tart az arckezelés hatása?​

Egy ilyen 2 óráskezelés hatását 3-4 héten keresztül láthatjuk. A tartós eredmény érdekében 3-4 alkalmas kúra elvégzését javasoljuk, melynek hatását egy jó otthonápoló krém használatával kiegészítve fél évig is érezhetjük.

KÉRJEN IDŐPONTOT KEZELÉSINKRE

Írjon Nekünk

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Megosztás