Helló tavasz kezelés

Újra itt a tavasz, beköszönt a jó idő. Nincs is annál jobb érzés, mint egy High Care vákuum SPM masszázs, mellyel tökéletesen kényeztethetjük bőrünket. Tavaszi kezelésünkből nem maradhat ki az oxigén- és fényterápia energetizáló hatása, mely egyedülálló High Care kezelés. Feltöltődünk, újult energiára kap bőrünk.

A kezelés menete:

Az alapos tisztítást és tonizálást a legújabb mélytisztító fátyolmaszk (Pure Fleece Maszk) követi. A maszk a kezelés során felerősíti a peelingező hatást, ezzel előkészíti az arcbőrünket az SPM vákuummasszázs kezelés hatásaira. Az SPM® vákuummasszázs során a nyirokmasszázs az eső lépés, majd a bőr vérkeringésének fokozása, ezután pedig a kollagén és elasztin termelődés erősítése, a mimikai (szem, orr, ajakbarázda) ráncainak kezelése következik. Az intenzív vákuummasszázs után a hűsítő, hyaluronsavas Aqua hidratáló maszk kerül a bőrre. Ezután a nyugtató hatású, energetizáló oxigén és fényterápia: a Dermio® Led Top Head zöld fényű kezelés következik.  A 30 perces speciális búrában eltöltött idő alatt minden sejtünk megkapja a működéshez szükséges energiát. A kellemes relaxáció hatására könnyen egy jót is aludhatunk.

30 perc után meleg borogatással eltávolítjuk az Aqua maszk maradványait, és befejezésként egy szépen fedő, hidratáló és fényvédő krémet kenünk a bőrre.

Kinek javasoljuk a „Helló tavasz” kezelést?

Ha fáradt és stresszes a bőrünk és szeretnénk egy intenzív vákuummasszázsra épülő kezelést, akkor ez a kezelés maximálisan kielégíti majd igényünket. Az öregedő bőr kiváló felfrissítője. A kezelés nagyon látványosan csökkenti a szárazsági és mimikai ráncok mélységét.

Mennyi ideig tart a hatása?

Egy ilyen 2 óráskezelés hatását 3-4 héten keresztül láthatjuk. A tartós eredmény érdekében 3-4 alkalmas kúra elvégzését javasoljuk, melynek hatását egy jó otthonápoló krém használatával kiegészítve fél évig is érezhetjük.

Van-e a kezelésnek ellenjavallata?

Nincs ellenjavallat. Csak pozitív hatás! Az oxigén és fényterápia energetizálja a bőrsejteket.

KÉRDEZZEN KOZMETIKUSUNKTÓL

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder