Hidratáló kezelés

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

HIDRATÁLÓ KEZELÉS OXIGÉNNEL, FÉNYTERÁPIÁVAL, ULTRAHANGGAL ÉS A LEGÚJABB HIDRATÁLÓ SZÉRUMMAL

A dehidratált bőr, az őszi szezon kozmetikai problémája. A kozmetikus a szalonban diagnosztizálja a problémát (felszíni a vízhiány avagy mélyrétegű), de a tükörbe nézve mi is felállíthatunk egy gyors diagnózist.

A vízhiányos bőr jellemzői:

  • az arcbőr színtelen, sápadt, húzódik, tapintásra érdesebb,
  • gyakran mitesszeres,
  • csökken a bőr rugalmassága

A kialakulásban nagy szerepe van a környezeti ártalmaknak, a stressznek, az ivási és táplálkozási szokásoknak. – Külső segítséggel kiváló eredményt érhetünk el ezen problémák kezelésében.

Hogyan zajlik az arckezelés?

Első lépésként alaposan leradírozzuk a bőrt a High Care Soft Peelingjével. Majd a legújabb antipollution termékcsalád hidratáló szérumával, az Urban Care Szérummal végezzük el az ultrahangot.

Az ultrahangot követően a legújabb oxigénterápiás Led Top Head kezelés következik. A speciális búra alatt értékes oxigént lélegzünk be és közben élvezhetjük a fényterápia áldásos hatását is. A kozmetikus a zöld/kék/piros fények közül választ. Azt, hogy melyik színt alkalmazza, a bőr állapotától függ. 30 percet töltünk a különleges oxigén-és fényterápiás búra alatt. Nagyon gyorsan érezzük majd relaxáló, nyugtató hatását, szinte minden vendég egy jót szunyókál ebben az állapotban.

Befejező pakolásként a High Care legújabb pakolásai közül választhatunk. Mindkét pakolás (Urban Care Mask és Aqua Hydration Mask) bőrtápláló, hidratáló tulajdonságai látványosak, azonnal érezhetőek.

A kezelés időtartama: 1 óra
A hidratáló arckezelés ára: 19.900.-Ft[/vc_column_text][vc_message]A kozmetikus ajánlása:
Vízhiányos, dehidratált bőrű vendégeink számára havi 1-2 alkalommal javasoljuk ezt a kezelést.
(Varga Ibolya)
[/vc_message][/vc_column][/vc_row]

KÉRDEZZEN KOZMETIKUSUNKTÓL

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder