High Care Oxigén Iono Aktív Maszk – Új termék

Oxigén... Még több oxigén

Pozitív energia a testnek és a léleknek

Egészen addig, amíg élünk, lélegzünk, minden egyes levegővétellel oxigénnel telítődünk fel a környező levegőből. Az egész szervezetünknek szüksége van erre az oxigénre az anyagcseréhez. A levegőben található oxigénben minden egyes oxigén molekulát természetes ionok vesznek körbe, amik különösen fontosak. Az ionok kis elektromos részecskék. Az ionoknak köszönhetően vagyunk képesek hasznosítani a levegőben található oxigént, valamint az ionok látják el energiával a sejtjeinket, hogy elláthassák funkciójukat.

Habár általában elég elektromos részecske van az oxigénben amit kint belélegzünk, az ionok száma drasztikusan lecsökken a nagyobb városokban. Ez sajnos szinten érvenyes a lakásban lévő benti levegőre vagy a munkahelyen is, különösen a zárt, rosszul szellőző helyiségekben. Ennek az az eredménye, hogy nem kap a szervezetünk elég energiát a belélegzett oxigénből. Emiatt fáradtnak és levertnek érezhetjük magunkat.

Ugyanakkor a tengernél, a hegyekben vagy nagyobb esőzések után jelentősen megnövekszik a levegőben található oxigén ionok száma. Ezért érezhetjük úgy, hogy frissitő és egészséges a levegő ezeken a helyeken.

Az IONO-ACTIVE maszk megnöveli a belélegzett levegőben található oxigén ionok számát. Akárcsak amikor kimegyünk egy hosszú, frissítő sétára a tengerpatra, vagy amikor túrázunk a hegyekben stb.

Az új IONO-ACTIVE Maszk tartalmaz egy minőségi, többszöri használatra alkalmas maszkot, ami lefedi a szájat és az orrot, valamint egy hordozható készüléket, amihez a maszk csatlakozik. A kényelmes maszkot könnyen és gyorsan fel lehet helyezni és rögzíteni a gumipánt segítségével. A maszk viselése szemüveget hordók számára is alkalmas.

A maszkban található többek között egy ion generátor. Ez a kis energiaforrás egy vékony vezetéken keresztül csatlakozik a készülékhez. A készülék könnyen felcsatolható övre, nadrágra, így akár mozgás közben is élvezhetjük a negativ ionok pozitiv hatását.

Viselje az IONO-ACTIVE Maszkot otthon, munkában, a kocsiban vagy akar sétálás közben. Nem lesz lekorlátozva a mozgásban! Amint megnyomja a bekapcsoló gombot és az kéken világít, az oxigén ionok közvetlenül a száj és orr előtt generálódnak. Minden egyes lélegzetvétellel több és több energiával látja el az egész szervezetet!

Az elektromos töltésű oxigén ionok fontossága az egészségünk szempontjából már több évtizede témaja az orvostudománynak. A következő fontos funkciós hatások fordulnak elő az aero ion inhalációs kezelesben:

  • Immunrendszer erősitése
  • A vér megtisztítása
  • Antiallergiás és antiasztmás hatások
  • Kiegyensúlyozott idegrendszer, szabályozott szívverés és lélegzetvétel
  • Megnövekedő serotonin szint az agyban, ami hozzájárul a szorongás, stressz, fáradékonyság, depresszió és migrén csökkentéséhez
  • Jobb és pihentetőbb alvás és relaxáció
  • Gyulladáscsökkentő hatás és természetes fájdalomcsillapítás
  • Megakadályozza a vírusok és baktériumok terjedését a levegőben

Nincs. Bárki korlátlanul használhatja az ion inhalaciós kezelést. Ezt számos tudományos kutatás is alátámasztja.

Kutatások kimutatták, hogy az oxigén ionjai hatásosak a szmog, a vírusok és a baktériumok ellen. Minél több a negatív ion, annál jobb!

Naponta több órán keresztül érdemes a maszkot hordani. Akár végig hordhatja munka közben, ugyanis 18 órán keresztül képes működni egyszeri feltöltéssel.

Az oxigén ionokat nem lehetséges érzékelni, viszont sokan azt tapasztalták, hogy a maszk viselése közben frissebb levegőt lélegeznek be és könnyebb a lélegzés.

Az orvostudományban elterjedt eljárás az ionterápia ezeknek a problémáknak a kezelésére. Allergiások és asztmások is korlátozás nélkül használhatják a készüléket.

Amint a bekapcsológomb elkezd kéken világitani, a készülék aktiv állapotba kerül.

Igen! Több méretben is elérhetőek a cserélhető maszkok.

Az ionok hatástalanítják a baktériumokat és vírusokat. A maszk könnyen tisztítható a szennyeződésektől. Langyos vízzel öblítse le a maszkot, majd törölje meg egy törlőkendővel. Mielőtt nekilát a maszk tisztításához, óvatosan távolítsa el a maszkot a készülékről.

Igen, ugyanakkor győződjön meg róla, hogy a készüléknek a bemeneti része nem érintkezik-e közvetlenül vízzel. Akárcsak a legtöbb mobiltelefon vagy karóra, a készülék csak részben vízálló.

Igen! Rendelhet maszkokat különböző méretekben, többek között gyerekméretben is.

Scroll to Top