Legújabb termékünk: PURE Teinture Clair és Teinture Intense színezett hidratáló krém

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]A Pure Teinture Clair és Pure Teinture Intense olyan színezett hidratáló, mely természetes, innovatív összetevőket tartalmaz,  kiemeli a bőr természetes barnaságát. 

A mindennapi ápolásra alkalmazható puha, selymes krém, megvédi a bőrt a káros környezeti hatásoktól, és természetes arcszínt biztosít. A természetes fényvédő faktor tartalma (SPF 5-10) ellensúlyozza a napfény bőr öregítő hatását. A hyaluronsav és a panthenol hidratája a bőrt, így az friss és üde lesz. Egy különleges, öregedésgátló barna alga kivonat biztosítja a sima és egyenletes bőrt, a tárnicsból nyert hydrofiltrát hatású hatóanyag pedig erős antioxidáns, mely képes a szabad gyökök semlegesítésére.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1451″ img_size=”full” onclick=”img_link_large”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Könnyen alkalmazható bőrápoló, mely nem tartalmaz ásványi olajokat, parabéneket.

Ha a Pure Teinture Clair színárnyalata túl világos (pl. nyáron), az egyéni bőrszínnek megfelelő tónus kikeverhető a Pure Teinture Intense krémmel. A termék keverhető egyéb más High Care® termékekkel is.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]