Méregtelenítő kezeléseink

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Méregtelenítő kúra, – speciális oxigénfürdő hullámmasszázzsal

Nem kell sokat gondolkodnunk, h az év elején szeretnénk belevágni egy kis test csinosításba, alakformálásba. A High Care Cosmetics 28 éve sikeres és eredményes kezelései mindenki számára jó megoldást, eredményt garantálnak. A Méregtelenítő kúrát azoknak javasoljuk, akiknek kevés a súlyfeleslegük (néhány kg), de szeretnék, hogy bőrük feszesebbé váljon, és az étkezés terén is bekezdenek egy méregtelenítő kúrába.

A kezelés tartalma:

  • 6-10 alkalom Detox Body Styler kezelés ionizált oxigénnel, speciális fóliazsákban.
    Mi történik? – Az ionizált oxigén a pórusokon keresztül katalizátor anyag segítségével bejut a bőr mélyebb rétegeibe és semlegesíti a savakat. Nincs fájdalom, nincs kontra indikáció, csak a jó érzés!
  • Fenti eljárást – a még jobb hatás érdekében – kombinálhatjuk 6-10 alkalom Multitalent Body Maszkkal végzett hullámmasszázs kezeléssel.
    Mi történik? – A maszk, a benne lévő természetes hatóanyagoknak köszönhetően szintén méregtelenít, peelingez és feszesíti a bőrt. A hullámmasszázs következik, amely a legkedveltebb kezeléseink egyike. A levegőnyomás masszírozza át testünket, fokozva a nyirokáramlást és vérkeringést.

Az eredmény: feszesebb bőr, karcsúbb alak.

Figyelem!
Minden esetben javasoljuk ingyenes állapotfelmérésünk elvégzését, mely kb. 40-50 percet vesz igénybe.
[/vc_column_text][vc_message]A kezelés ára: 6.800.-Ft – 15.800.-Ft/alkalom
(a kúra ára a kezelések számától és kombinációjától függ).[/vc_message][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1612″ img_size=”full” onclick=”img_link_large”][/vc_column][/vc_row]

KÉRDEZZEN KOZMETIKUSUNKTÓL

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder