Nagykezelés ampullával

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

NAGYKEZELÉS AMPULLÁVAL, ULTRAHANGGAL 

A probléma

Az aknés, mitesszeres bőrrel foglalkozni kell! A bőrprobléma oka összetett, sokat tudunk róla, nem csak a szakemberek, de ma már az érintettek is. Fiatal kórtól végig kísérheti életünket és bizony sokszor a késői aknéval is szembesülhetünk a változó kor idején.

A bőr szakszerű kitisztítása, fertőtlenítése, megnyugtatása a legfontosabb szakaszai a tisztító nagykezelésnek.

Hogyan zajlik az arckezelés?

Az arc kitisztításánál az első lépés egy kellemes lágy peelingezés, mely a High Care®Soft Peeling nevű készítményével történik. A felső hámréteg eltávolítását követően egy mélytisztító enzimes pakolást (Revival-t) teszünk az arcbőrre, amely összetevői által már önmagában is tisztítja a kisebb pórusokat, picit megpuhítja a bőrt, hogy könnyen kitisztíthatóvá váljon. Ezt segíti elő a gőz alkalmazása is. A kitisztítást követő fertőtlenítés nagyon fontos. Az általunk alkalmazott Teafaolaj tulajdonságai (vérzéscsillapítás, fájdalomcsökkentés, antiszeptikus hatás) kiválóak.

Az idei szezonban újdonságunk, hogy a tisztítást követő ultrahanghoz az új MedLine ampullasorozatból választunk ampullát, melyet ezzel a módszerrel mélyen a bőrbe juttatunk, így a hatóanyagok segítik a regenerálódást, szabályozzák a bőr pH-ját.

Befejező lépésként pedig a legújabb bőrnyugtató, regeneráló pakolásunkat tesszük fel, amely nyugtat, csökkenti az irritációt, segíti, gyorsítja a nyomkodás okozta kisebb sérülések gyógyulását.

Kezelési idő: 2 óra
A tisztító Nagykezelés ára: 20.400.-Ft[/vc_column_text][vc_message]Kozmetikus ajánlás:
Az ilyen típusú arckezelések elvégzését problémától függően ajánljuk. Fiatalabb korban 3-4 hetente. Kisebb, mitesszeres probléma esetén: évente legalább 2x (ősszel és tavasszal.)
(Jávor Beáta, Nagy Viktória, Kolozsvári Andrea)
[/vc_message][/vc_column][/vc_row]

KÉRDEZZEN KOZMETIKUSUNKTÓL

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder