[vc_row][vc_column width=”5/6″][vc_column_text]A tavaszi és kora nyári kezeléseknél elengedhetetlen a bőr alapos kitisztítása. Még akkor is szükség van erre, ha csak kisebb mitesszerek láthatóak.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_single_image image=”1058″ img_size=”full” onclick=”img_link_large”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Lépésről – lépésre:

  1. A kezelést lágy proteines peeling (Soft Peeling) bemasszírozásával indítjuk. Rendkívül finoman eltávolítjuk a legfelsőbb hámréteget.
  2. Ezt követően mély-tisztító pakolást viszünk fel, mely fehérje mentes élesztőt tartalmaz. Hatására puhává, élettelivé válik a bőr. Aki dohányzik vagy csak sok időt tölt zárt térben, meglepődik majd az eredményén. (Ezt a szépség praktikát hetente otthon is megismételhetjük.)
  3. Szükség esetén jöhet a gőz.
  4. Majd az arc kézzel történő kitisztítása, – fertőtlenítő szérumunk a sokak által ismert és használt, értékes teafa olaj.
  5. Most már megszabadultunk  minden nem kívánatos dologtól. A kozmetikusunk ilyenkor összeállít egy személyre szabott hatóanyag koktélt, szaknyelven mezo-mixet, amely olyan tiszta hatóanyag koncentrátumokból áll, melyre feltétlenül szükségük van (pl. hyaluronsav, collagén, növényi őssejt) és a mezoterápia segítségével a bőr mély rétegeibe jut, ahol heteken keresztül “dolgozik”.
  6. A hatóanyag “bombát” egy finom krémpakolás követi, mely táplál és hidratál, összehúzza a pórusokat.
  7. A krémpakolást követően édesvízi algából kevert, gumiszerű maszkban pihenhetünk 20 percet, megkoronázva ezzel ezt csodás szépségkezelést.

A kezeléshez szükséges idő kb. 2 óra
Ára: 20.300.-Ft[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_message message_box_style=”solid” style=”square”]A kezeléshez szükséges idő kb. 2 óra
Ára: 20.300.- Ft[/vc_message][/vc_column][/vc_row]