[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”592″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”top”][vc_column][vc_column_text]

Ismerje meg kezeléseinket! Jelentkezzen be egy ajándék kezelésre!

Üzletlista: www.highcare.hu[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”584″ img_size=”large”][vc_column_text]A High Care őszi bőrfiatalító kúrái közül az egyik legeredményesebb, legkedveltebb a hámlasztó kezelések gyümölcssavval, Retinollal.[/vc_column_text][vc_btn title=”ÉRDEKEL, TOVÁBB OLVASOM” style=”flat” shape=”square” link=”url:%23high-care-oszi-borfiatalito|||”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”585″ img_size=”large”][vc_column_text]Oxigénterápia a természetes fiatalító, – a tudósok már sok-sok évvel ezelőtt felfedezték a negatív ionok gyógyító hatását! Hogyan hat mindez a bőrre?[/vc_column_text][vc_btn title=”ÉRDEKEL, TOVÁBB OLVASOM” style=”flat” shape=”square” link=”url:%23oxigenterapia-a-termeszetes-fiatalito|||”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”586″ img_size=”large”][vc_column_text]Életteli, egészséges bőr – a legújabb kozmetikai hatóanyaggal, a HÓALGÁVAL. A legújabb termékcsaládunk a SELF ezt az értékes koncentrátumot tartalmazza.[/vc_column_text][vc_btn title=”ÉRDEKEL, TOVÁBB OLVASOM” style=”flat” shape=”square” link=”url:%23eletteli-egeszseges-bor|||”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”high-care-oszi-borfiatalito”][vc_column][vc_custom_heading text=”High Care őszi bőrfiatalító” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Elmúlt a nyár, lassan mindenki visszatér a nyaralásból szokásos életviteléhez, a mindennapi rutinhoz. Hölgyeim, észrevettétek, hogy reggel kissé tovább tart elkészülni? Nehezen, vagy egyáltalán nem szívódik fel a krém az arcotokon? Nem kell kidobni, a termék ugyanaz, a bőrötök változott a nyár folyamán. A napozás még fényvédővel és a napozási szabályok betartásával is szárítja és megvastagítja bőrünk legfelső rétegét, függetlenül attól, hogy milyen bőrtípusunk van. Ez a dehidratált, száraz réteg nehezen tud leválni a bőrfelszínről, és szigetelő rétegként nehezíti meg a krémek felszívódását, a faggyú normális mértékű felszínre kerülését, így a bőr pórusai eltömődve fuldokolnak, akadályozva a természetes bőrmegújulást.

Megoldás: Irány a High Care kozmetika!

Különféle kezeléseinkkel biztonságosan és hatékonyan tudjuk a bőrfelszínt megtisztítani a szigetelő, elzáró rétegtől.

Mikrodermabrázió: finom kristályszemcsékkel kíméletesen távolítja el a bőrfelszínről az elhalt, összetapadt hámsejteket, szabaddá téve az utat a hatóanyagok könnyebb felszívódásának. Önállóan, kúraként, vagy egyéb kezeléseink kiegészítőjeként ajánljuk.

Kémiai peelingjeink:

Revival maszk: Enzimatikus peeling , mely fehérje mentes élesztő kivonatot tartalmaz, lecitin és magas vitamin tartalmának köszönhetően nem szárítja a bőrt. Frissítő, tisztító, élénkítő, simító hatású.

Gyümölcssavas bőrmegújító kezelések: komplex hatást érhetünk el.

Nem csak hámlasztó, de hatékony hidratáló, bőrmegújító, feszesítő tulajdonságaik miatt tartós és fenntartható eredmény érhető el velük hosszú távon minden bőrtípus esetén.

Házi ápolásra ajánljuk: Charming Mask – gyümölcssav koktél és tengeri kollagén tartalmú krémpakolás, akár minden napos használatával fenntartható a hámlasztásokkal elért megújult bőrfelszín, a hidratált, feszes bőrállapot. Minden bőrtípus állapotának javítására, harmonizálására.

Retinol gyöngy kapszula: A vitamin és Ceramid tartalma „nitro” a bőrnek, sejt üzemanyag a bőrmegújításban, zsíros és száraz bőrtípusokra egyaránt.[/vc_column_text][vc_single_image image=”587″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”custom_link” link=”#top”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”oxigenterapia-a-termeszetes-fiatalito”][vc_column][vc_custom_heading text=”Oxigénterápia a természetes fiatalító” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]A.P. Krueger, amerikai biológus már 1957-ben „a levegő vitaminjainak” nevezte a negatív ionokat. Különböző elméletekkel álltak elő, miszerint a negatív ionok vitalizáló tulajdonságokkal bírnak és képesek a légző rendszert, az anyagcserét, a sejtmembránokat, de még a kezelésben résztvevő páciensek/vendégek mentális állapotát is pozitívan befolyásolni.

A Weyrgans High Care Ag. által szabadalmazott Dermio Care arckezelés magas koncentrátumú negatív ionokkal működik, melyek az arc körül lévő levegő minőségét javítják. Az oxigénionok érintkezésbe kerülnek az arcbőrrel a bőr alatt. Bőrtípustól függetlenül minden vendég számára láthatóan és észrevehetően hatékony ez a lazító jellegű kezelés. Mindezeken felül pedig védelmet nyújt a bőr számára a káros környezeti hatásokkal szemben. A Dermio Care elengedhetetlen részére bármely magas minőségű anti-aging kezelésnek. Egy kezelés 30 percet vesz igénybe. Egy bőrregeneráló kúra keretein beül 10 kezelési alkalmat javaslunk. A kezelés jól kombinálható számos más arc-és testkezeléssel. – Eredmény: egyedülálló, azonnali hatás.[/vc_column_text][vc_single_image image=”587″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”custom_link” link=”#top”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”eletteli-egeszseges-bor”][vc_column][vc_custom_heading text=”Életteli, egészséges bőr” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]A hó algák egyedi tulajdonságait az életkörülményeik magyarázzák. Ez a növény extrém környezeti hatások között képes élni. Védekeznie kell a rendkívüli hideg ellen, a hófödte magas hegységekben, másrészről hatékony stratégiát kellett kifejlesztenie a forró és agresszív alpesi napsugárzás ellen. Életciklus változásai különösen szembetűnőek, amikor a hó alga színe vörösre változik. Ebben az időszakban a növény rendkívül erős fényvédelemmel rendelkezik. Még a Mars körülményei között is életképes lenne! A hó algát ez a hatása képessé teszi, hogy kiválóan lehet alkalmazni a bőr ápolásában. A kollagén rostokat, melyek az idő előre haladtával „eltöredeznek, képes megváltoztatni, újra rugalmassá tenni, lelassítva ezzel az öregedési folyamatokat.

Legújabb termékcsaládunk a SELF, ezt a fantasztikus hatóanyagot, a HÓ ALGÁT tartalmazza, amelynek használatával a legfontosabbat érhetjük el: élettel teli, szép, egészséges bőrt! A hó alga felgyorsítja a sejtek regenerálódását a bőr regenerálódási ciklusát, erősíti a bőr védekező képességét, aktiválja a kollagén rostokat. Az eredmény: hidratált, rugalmas, ránctalan, egyenletes szép bőr.

SELF Krém

A SELF termékcsalád HÓ ALGA krémje kimagasló bőrfiatalító hatású, 24 órás, anti aging krém, amely egész napos ápolást és védelmet biztosít a bőrnek kiváló hidratáló és tápláló összetevőivel és tökéletes fényvédelemmel. Aktív összetevői: a hó alga, a hyaluron, a sheavaj, az aloe vera, a panthenol, az A és E vitamin.

SELF deep koncentrátum

Exkluzív anti-aging szérum, amely intenzíven védi, hidratálja, rugalmassá teszi és ápolja a bőrt, minderről a magas hatóanyag tartalom gondoskodik. Kiváló kiegészítője a 24 órás anti aging krémnek.

Self Charming Mask

Felpezsdítő hatású krém és maszk egyben, mélytisztításra, hidratálásra, bőrfeszesítésre. Négy féle gyümölcssavat, tengeri kollagént, hidratáló komplexet és sárgabarack olajat tartalmaz, ezzel biztosítva az azonnali hatást.[/vc_column_text][vc_single_image image=”587″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”custom_link” link=”#top”][/vc_column][/vc_row]