[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]A kortalan szépség nem utópia! Egyik neves bőrgyógyász szerint 2 dolgot viszont jó ha feltétlenül betartunk:

 • Rendszeres kozmetikai kezelés 2-3 hetente szezonáis kúrákkal, pl. hámlasztás, feltöltés.
 • Bőrtípusnak és bőrállapotnak megfelelő, kozmetikus által ajánlott krém, szérum rendszeres használata.

A High Care®Cosmetics nagy hangsúlyt fektet mindkettőre![/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”3123″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_custom_heading text=”Őszi TOP 3 High Care® arckezelés” use_theme_fonts=”yes”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Az IONO JET PLAZMA kezelésnél oxigénnel, magas nyomás segítségével, extra hatóanyagokat, tiszta koncentrátumokat porlasztanak a bőrbe, mintegy feltöltve, kipárnázva azt.

Mit érez a vendég? Egy kellemesen hűsítő levegőnyomást, ózondús levegővel kombinálva, amely ár önmagában is nyugtató hatású.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”3129″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”img_link_large”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Az őszi High Care®kezelések dobogós helyezettje az SPM VACUPRESS köpölyözést és vákuummasszázst kombináló kezelés. 45 perc alatt nyirokmasszázsban, vérkeringés fokozásban, a ráncok „megdolgozásában” lesz részünk.

Mit érez a vendég? Nagyon jó, kellemes masszírozó érzést, teljes ellazulást. Érezzük a jótékony hatású vérbőséget az arcunkon, az arcbőr feszességének fokozódását, amelyet a kezelés során használt kollagénes gél még tovább fokoz.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”226″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”img_link_large”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Az ősz igazi „nagy ágyúi” az OXIGÉN KEZELÉSEK! Nem véletlen, hiszen külső hatásuk mellett egy belső hatást is kiváltanak, amelyből szervezetünk egésze profitál. Erősebbé válik immunrendszerünk, megőrizhetjük egészségünket.

A High Care® DERMIO TOP HEAD oxigénionos kezelése a legnagyobb elvárásoknak is megfelel. Nincs mellékhatás, csak szín tiszta eredmény és jó érzés! A speciális búra alatt koncentrálódott plazmatikus oxigénionok gyorsan hatnak a kollagén termelődésre, relaxáló, nyugtató hatással bírnak.

A legújabb lehetőség a High Care®szalonokban, hogy a kezelés egy plusz fényterápiával is kiegészül (DERMIO LED TOP HEAD). A különböző fények (vörös, kék, zöld fény) különböző bőrproblémákra nyújtanak eredményes megoldást (akne, rozácea, pigment foltok, ráncok, stb.).[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2710″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”img_link_large”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_custom_heading text=”TOP 3 High Care® krém, szérum ajánlatunk” use_theme_fonts=”yes”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Az arckezelések mellé a jó High Care®arckrém választás is elengedhetetlen!

Milyen arckrémet kedvelnek a High Care vendégei? Milyen elvárásokat fogalmaznak meg kozmetikumainkkal szemben? Legyen …

 • természetes,
 • koncentrált hatóanyagai legyenek,
 • hidratáljon, tápláljon, ránctalanítson,
 • könnyen felszívódó, jól sminkelhető legyen,
 • védjen a káros környezeti ártalmakkal szemben (UV-A, B, C, ipari szmog, elektro-szmog),
 • rövid használat (2 hét) után hozzon eredményt.

Ajánlatunk:

 • VOLUMINA hyaluronsavas push up filler krém, a megereszkedett, ráncokra hajlamos bőr számára.
 • SELF HÓ ALGA KRÉM és KONCENTRÁTUM, mely táplál, hidratál, ránctalanít, tökéletes védelmet nyújt az UV-A, B sugarak ellen.
 • URBAN SERUM anti pollution High Care®termék – védelem a káros környezeti hatásokkal szemben. Gyorsan felszívódó, ránctalanító hatású szérum.

A High Care® Cosmetics őszi szezonja az őszi High Care® Nyílt Nappal indul! Október 11-12-én Ön is megvásárolhatja az ajánlott kezeléseket, termékeket 20 % kedvezménnyel a High Care® franchise üzleteiben, ahol várják a bejelentkezéseket: www.highcare.hu/ üzletlista[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]