Pigmentfoltok kezelése

[vc_row][vc_column][vc_column_text]PIGMENTFOLTOK KEZELÉSE Plazma eljárással, gyümölcssavas krémmel

Első lépésként egy 4 az 1-ben krémpakolást használ a kozmetikus. A Charming maszk különlegessége a 15 %-os gyümölcssav 4 féle savtartalommal, a tengeri kollagén és a sárgabarack olaj. A maszk azért 4 az 1-ben termék, mert egyszerre peelingezi a bőrt, antioxidáns, hidratáló-bőrtápláló és sejtmegújító. Olyan látványos a hatása, hogy már ettől is elégedettek lehetnénk, de most többről van szó! A pigmentfoltok halványításáról, ami nem egyszerű kozmetikai probléma, hiszen a melanin termelődést kell valamilyen módon blokkolni.

Az Iono Jettel végzett oxigénterápiás plazma kezelés során magas nyomással juttatunk porlasztott hatóanyagot, speciális szérumot (Whitening ampullát) a bőr mély rétegébe. Ez a szérum brokkoli kivonatot, szójabab kivonatot tartalmaz, és ezek együttes hatása csökkenti a Thyrozináz  enzim működését.

Az utolsó mozzanat pedig egy hidratáló krém alkalmazása lesz a kezelésben.

Kinek ajánljuk?

Olyan vendégeinknek, akiknek problémát jelentenek a pigmentfoltok. A kezelés ősszel, télen, kora tavasszal javasolt. A napsugárzás kerülendő, a fokozott fényvédelem fontos!

Mit várhatunk a kezeléstől?

Feltétlenül fontos kúrában gondolkodni. A problémától függően 3-5 alkalom biztosan szükséges. A pigmentfoltok jelentősen elhalványulnak. Az arcbőr tónusa világosabbá, egységesebbé, hidratálttá, feszesebbé válik.

A kezelés ideje: 1 óra
A kezelés ára: 20.300 – 22.500.-Ft-ig (hatóanyagtól függően)

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

KÉRDEZZEN KOZMETIKUSUNKTÓL

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder