Plazma kezelés

Plazma kezelés

Ionizált oxigénnel, magas nyomással, tiszta, bőrbarát, természetes növényi – probléma megoldó – hatóanyagokat porlasztunk és juttatunk a bőr mély rétegeibe. Miért különleges ez a kezelés? – Mert nincs olyan kozmetikai bőrprobléma, amelyre ez az eljárás ne lenne jó!

 • Időben gyors, hiszen 1 óra a kezelési idő.
 • Fájdalom mentes, kellemes érzés.
 • Rendkívül látványos és eredményes.
 • Hatása hosszú ideig tart (1 alkalom kb. 3 hét, 1 kúra 4-5 hónap)
 • Nincs kontraindikáció, a szemhéjat, a szem alatti érzékeny területet i kezelni tudjuk.

Milyen problémára ajánljuk?

 • Stresszes, fáradt bőrre.
 • Általános bőrfeszesítésre (arcon, dekoltázson).
 • Szemkörnyéki ráncokra.
 • A szem alatti sötét karikákra.
 • Napkárosított, pigment foltos bőrre.
 • Száraz, dehidratált bőrre.
 • Érzékeny, irritált bőr megnyugtatására.

Hogyan zajlik a kezelés?

A kozmetikus első lépésben egy különleges fermentált bacilust tartalmazó peeling szérumot porlaszt a bőrbe.

Második lépésként a problémának megfelelő hatóanyagot úgyszintén magas nyomás segítségével, negatívan ionizált levegővel porlasztva juttatjuk a bőrbe. Különlegesség, amit semmilyen más kezelésnél nem alkalmaznak a kozmetikában, hogy a felső szemhéj kezelése is elvégezhető! A hatóanyagok bejuttatása kb. 40 percet vesz igénybe.

Harmadik lépésben a bőrünk állapotának megfelelő hidratáló, feszesítő, ránctalanító High Care® krémmel bekrémezzük az arcot és a dekoltázst.

Mit érezhetek a kezelés alatt?

 • Kellemes, hűsítő, enyhén bizsergető érzést. Mivel nagy mennyiségben kap az arcbőr energetizált oxigént, ezért gyakori, hogy kellemesen elszunyókálunk a kezelés alatt.

Milyen hatóanyagok közül választhatok?

 1. Peeling ampulla (fermentált bacilus, alkohol): A permet tökéletesen eltávolítja az elhalt szaruréteget, zsírréteget. Fertőtleníti a bőrt, így válik befogadóvá a következő hatóanyagok számára.
 2. Nutrition ampulla (A, E-vitamin, fekete köménymag, szezámolaj, aloe vera, glicerin): Lassítja a bőr öregedését, regenerál, hidratál, gyorsítja a kollagén képződést, javítja a bőr védekező képességét.
 3. Lifting ampulla (barna makro-alga kivonat, glicerin): Az alga kivonat kollagént, elasztint és hyaluronsavat tartalmaz, a legjobb szérum a bőr fiatalítására, regenerálásra. Mindenkinek javasolt, akinek célja a bőrfiatalítás.
 4. Detox ampulla (szívlevelű gubóvirág kivonat, glicerin): Méregtelenítő, szabadgyök megkötő, anyagcsere javító és regeneráló szérum, amelyet különösen ajánlunk a fáradt, sápadt, dohányos bőrű vendégeknek.
 5. Whitening ampulla (brokkoli kivonat és szójabab kivonat, glicerin): Fő célja a bőr világosítása, fehérítése. Meggátolja a melanin képződést, Tyrosinase enzim gátló hatása van, ugyanakkor kiválóan hidratál. Javasolt napkárosított bőrre, öregedési foltok kezelésére.

A kozmetikus véleménye:
A vendégeink és mi is nagyon szeretjük ezt az új eljárást. Gyorsan elvégezhető. 1 órát általában tudnak szakítani vendégeink a szépítkezésre! Meggyőző az azonnali hatás! Éppen ezért mi is nagyon szeretjük, mert naponta megtapasztaljuk vendégeink elégedettségét.
(Jávor Beáta, Varga Ibolya)

A kezelés ára: 30.000.-Ft
A kezelés hossza: 1 óra

Milyen bőrproblémákat kezelhetünk a Plazma technológiával?

 • A bőr méregtelenítése – általános bőrfiatalítás
 • Ránckezelés – szemkörnyék és az arc területén
 • Pigment foltok kezelése – fehérítése
 • Tág pórusú bőr kezelése
 • Szem alatti sötét karikák, szemkörnyék kezelése

Gyakori kérdések:

Hogyan zajlik egy kezelés?
A kozmetikus és a vendég meghatározza a kezelés célját. Első lépésben egy általános bőrtisztítás után következik a rendkívül egyedi hatóanyagokkal végzett peelingezés, kb. 20 percen át.
Második lépésben a problémának megfelelő ampulla hatóanyagainak bejuttatása következik, újabb 20 percben.
Harmadik lépés – amennyiben indokolt – fényvédő krém, ápoló krém felvitele.

Hány kezelés szükséges?
Már egy kezelés is azonnal látható eredményt hoz. Kúrakezelésekkel elérhetjük és stabilizálhatjuk a kívánt hatást 3-5-8 alkalmat javaslunk a problémától függően heti 1 alkalommal.

Van-e kontraindikácó? Mikor nem ajánlott a módszer?
Nincs. Bármely bőrtípus, bőrállapot kortól, nemtől függetlenül eredménnyel kezelhető.

Mi ennek a különleges eljárásnak a lényege?
A rendkívül értékes negatív ionokkal dúsított levegőt, oxigént és tiszta növényi hatóanyagokat, peptideket, vitaminokat, őssejtet juttatunk magas nyomás segítségével a bőr mély rétegeibe.

A kezelés már elérhető szalonunkban. Időpont egyeztetés: +36 20 360 6775