[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Felmérések igazolják, hogy a hölgyek legnagyobb alakproblémája a fenék és a bricsesz körüli terület. A ma már egyre népszerűbb plasztikai műtéteket nem csak az ismert sztárok (Jenifer Lopez, Beyonce, Kim Kordashian) végeztetik el, de jóval többen vannak olyanok, akik elkerülve a műtéttel járó kellemetlenségeket, inkább a természetes megoldások (kozmetika, sport) hívei.
A 2017-es év nagy szenzációjának számító szabadalmaztatott High Care kezelés alapja a nyomás és a negatív nyomás (azaz a vákuum). Mindenféle kellemetlen érzés nélkül 45 perces, kezeléssel elérhetjük a kívánt változást, – feszessé válik a popó!

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1111″ img_size=”full” onclick=”img_link_large”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Gyakori kérdések:

Hogyan zajlik a kezelés?
A kozmetikus első lépésben a test nyirokcsomóinak „átpumpálását” végzi el a nyakon, hason, lágyék részen és a térdhajlatban.
Második lépésben az oly népszerű vákuummasszázzsal fokozza a kezelt terület vérbőségét.
Harmadik lépésben pedig egy speciális applikátort helyez fel a testre, mellyel 30 percig történik a kezelés.

Kellemetlen-e, fájdalmas-e a kezelés?
Ellenkezőleg! Nagyon jó érzés. Általában elmondható, hogy sokat ülünk, vagy állunk a nap folyamán, vagy épp alszunk. A fenék izmainak tréningezése nem egyszerű. Sokat kell ahhoz lépcsőzni, futni, biciklizni vagy kondizni, hogy ezzel is teljesen elégedettek legyünk. Ez a kezelés 45 percen keresztül célirányosan erre a testrészünkre irányul. Kellemes, jó érzés, – az eredmény pedig nagyon meggyőző!

Hány kezelés szükséges?
Már egy kezelésnek is van eredménye, de a tartós hatás 5-10 alkalom után érhető el.

Milyen eredményre számíthatunk?
Csökken a cellulit, feszesebbé válik a bőr, megemelkedik, formásabbá válik a fenék.

Van-e olyan eset, amikor nem ajánlják a módszert?
Minden egészséges hölgynek kortól függetlenül nagyon ajánljuk.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]