Mezo Care High Care weyergans kozmetika Budapest

PUSH UP – ALL IN kezelés

Mezoterápiás komplett kezelés az arcizmok „áramkoktéllal” történő stimulálásával történik: face liftinggel, mezoterápiás hatóanyag koktéllal való feltöltéssel, oxigén-és fényterápiás búra kezeléssel, arc-és dekoltázs masszázzsal.

A tű nélküli mezoterápiás kezelés menete:

Az arcbőr letisztítása fátyol maszkkal (PURE FLEECE MASK ), gyümölcssavas maszkkal (CHARMING MASK ) vagy mikrodermabrázióval történik. Az előkészítés után a mezoterápiás lifting kezelés következik. A finom áramkoktél stimulálja, megdolgoztatja az arcizmokat, mintha egy kiadós „izomtornát” végeznénk. A 20 pereces face liftinget egy mezoterápiás koktél bőrbejuttatása követi, ami hyaluronsavból, collagénből és aminosavakból áll. Az oxigén-búrában eltöltött értékes 30 perc alatt az energetizált oxigén jótékony hatásából az egész szervezetünk profitál, az alkalmazott fényterápia pedig megsokszorozza a kezelés eredményét.

A közel 3 órás kezelést a kényeztető masszázs és az algás modelázs maszk zárja. – Az eredmény azonnal látható és érezhető: telt, feszes, hidratált élettel bőr!

Kinek ajánljuk a komplex mezoterápiás kezelést?

Az érett bőrű vendégeink számára remek választás. Olyan esetekben, ahol a fő kezelési cél a bőrfiatalítás, ránctalanítás, a megereszkedett „kontúrok” javítása.

Mennyi ideig tart a mezoterápiás kezelés hatása?

A High Care® exkluzív mezoterápiás kezelésében az a fantasztikus, hogy a hatása azonnal látható és legalább 4-4 hétig tart. Egy jól megválasztott High Care® anti aging szérummal, krémmel pedig akár még tovább is élvezhetjük hatását.

KÉRJEN IDŐPONTOT KEZELÉSINKRE

Írjon Nekünk

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Megosztás