Regenerálás vákuummasszázzsal és ultrahanggal

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

REGENERÁLÁS VÁKUUMMASSZÁZZSAL ÉS ULTRAHANGGAL

A kezelés menete:

Egy nanotechnológiás, óceáni ásványokat, aloe verát tartalmazó tisztító koronggal eltávolítjuk az arcon, dekoltázson lévő szennyeződéseket, majd kézi masszázzsal, Multitalent masszázzsal tovább peelingezünk és méregtelenítünk.

Melegborogatást követően jön a fantasztikus vákuummasszázs, amely a vákuumot és a köpölyözést egyesíti. A mélykötőszöveti masszázzsal méregtelenítjük a szöveteket, aktiváljuk a kollagén és elasztin rostokat, többlet oxigénhez juttatjuk a bőrsejteket a vérkeringés fokozásával, majd a ráncokat külön-külön is megkezelve feszesítjük a teljes kezelt felületet.

A vákuummasszázst egy ultrahangos ampulla kezelés követi. A High Care új ampulla sorozata (MedLine) minden bőrproblémára kínál egy-egy speciális hatóanyag komplexet.

Az ampullát követi  a cég legújabb terméke az Aqua Hydration maszk, mely nyugtatja, hidratálja, hűsíti a bőrt és az értékes Alangfű kivonatának köszönhetően alápárnázza, feltölti, kisimítja a ráncokat.

 

Kinek ajánlott a kezelés?

Fáradt, regenerálást igénylő, oxigén hiányos bőrre ajánljuk. Olyan vendégeinknek, akik szeretik a gép és kézi masszázst, hiszen ebben a kezelésben mindkettőt élvezhetjük. Azoknak is ajánljuk, akik kevesebbszer jutnak el a kozmetikába, mert idejük nem engedi, de eben az esetben egy hetekig is eltartó eredményt hozó kezelésben lesz részük.

A kezelés ideje: 1 óra 30 perc
A regeneráló kezelés ára:  26.200.-Ft[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

KÉRDEZZEN KOZMETIKUSUNKTÓL

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder