Slide Styler kezelés

SLIDE STYLER KEZELÉS

A Slide Styler csúszóhullám-masszázs kezelés során egy speciális „csizmás zsákba” bújunk, amely a beállításoknak megfelelően felfújódik és masszírozza a testünket. Csodás érzés, mintha 4 masszőr masszírozna egyszerre. Az optimális hatás elérése érdekében egy-egy alkalommal 45 perces kezelést javaslunk.

Eredményeként

  • javul a bőr állapota,
  • a vér-és nyirokkeringés fokozódik,
  • a kezelés pihentet, felfrissít és karcsúsít egyszerre.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Mit érezhetek a kezelés alatt?

A kozmetikus/cellulit-terapeuta egy speciális fólia zsákba bújtat, ennek köszönhetően egy tiszta gyógynövény kivonatot tartalmazó vér-és nyirokkeringést segítő készítménypakolást használunk, amely már önmagában is kellemes érzés, majd bebújunk a zsákba és a kötőszövetünk feszességét figyelembe véve beállítjuk az értékeket és jöhet a csodás masszázs.

Az egymást átfedő levegőkamrák a „csizmában” ritmikusan telítődnek levegővel a lábfejünktől indulva a mell alatti részig. A felfújódást követően enyhe szorítást érzünk majd, kicsit leenged a „csizma”, majd újra feltöltődik. A levegő masszírozza testünket, ami nagyon jó érzés. Lazít, nyugtat és pihentet.

Hány alkalmat javasolnak?

5-10 alkalmas kúrában javasoljuk, vagy akár más módszerrel együttesen alkalmazva (pl. Vacustyler + Slide Styler kezelés). Fenntartó kezelésként 3-4 hetente ajánlott. A kezelés 30-45 perc.

Milyen eredménye van a hullámmasszázs kezelésnek?

A kezelési idő végén sokkal könnyebbé válik a lábunk, cipőnkbe bújva érezzük a változást. A bőr tapintása sima és bársonyos. Centméterekben mérve karcsúsodunk.

A kezelés ára: 3.000.-Ft – 7.000.-Ft-ig (A felhasznált hatóanyagoktól függően).

Kozmetikus ajánlás:

Vendégeink kedvenc kezelése a Slide. Imádják az eredményéért és mert egy nagyon jó relaxáló élményt is ad. Gyakran látom, hogy néhány perc és a vendég már szunyókál.
(Nenicska Nóra, Vitos Kata Virág)

KÉRDEZZEN KOZMETIKUSUNKTÓL

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder