SLOW AGING – természetes ragyogás

Komplex méregtelenítő arc-és testkezelés. Testünk, bőrünk teljes méregtelenítésére időnként nagy szükségünk van. A High Care® komplex arc-és testkezelésében a detoxikálás, méregtelenítés egyidőben valósul meg.

A Slow aging méregtelenítő kezelés menete:

Testkezeléssel kezdünk. Az oxigén-fürdő egy zsákban történik. Az antisztatikus szákba nagy mennyiségű negatív ionokkal dúsított oxigént, levegőt pumpálnak. A jótékony „kis” ionok a pórusokon keresztül a bőrbe jutnak, ott találkoznak a savakkal és semlegesítik azt, megvalósul a savtalanítás, méregtelenítés.

A zsákban eltöltött idő alatt elvégzik az arcbőr letisztítását, mélytisztítóval (REVIVAL), majd az arcbőrünknek a leginkább szükséges hatóanyagokat (hyaluronsav, collagén, alga kivonatok) ultrahangozzák be. Ezután jöhet az oxigén az arcunkra, dekoltázsunkra. 30 perc a speciális búrában csodásan megnyugtató érzés.

Az oxigénbúrás kezelést az URBAN antipollution termékcsaláddal történő pakolás, arc-és dekoltázs masszázs követi. A kezelés befejezése egy különleges pakolás, melyet az aglás oxigén pakolással és az aqua maszk (AQUA HYDRATION MASK) mixelésével érünk el.

KÉRJEN IDŐPONTOT KEZELÉSINKRE

Írjon Nekünk

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Megosztás