High Care weyergans kozmetika Budapest Arckezelés

START KEZELÉS

A 3 vagy 4 órás, méregtelenítő programunkban a testen és az arcon is intenzíven elindítjuk a méregtelenítést, meggyorsítjuk a fogyás beindulását, a karcsúsodást. Az arc-és testkezelés a nyirokrendszer alapos „megdolgozására” irányul, melynél a High Care® Cosmetics gépi kezelési módszereit használjuk.

Hogyan zajlik ez a komplex méregtelenítő kezelés?

A test-és arckezelésre egy időben kerül sor. A testkezelésnél először egy 30 perces oxigénfürdőben pihenhetünk, ahol az oxigénionok a bőrbe jutva semlegesítik a kötőszövetünkben tárolt savakat. Második kezelési lépés a 100 pereces kézi SPM Vacupress, kézi vákuummasszázs a teljes testre, ahol vákuumpisztoly segítségével testünk minden részét átmasszírozzák. Majd a Slide Styleer hullámmasszázs gép levegővel felfújt zsákjába kerülünk 40 percre. Befejezésül pedig a Body Wrapping testtekercselésben fekszünk egy kellemes órát.
Ez a 3-4 óra csak rólunk és értünk szól. Arcunkat és dekoltázsunkat a legjobb hatóanyagok befogadására készítik elő. Oxigén-búrában töltünk 30 percet, majd a kozmetikus kézi masszázsa kényezteti bőrünket.

Mit várhatunk ettől a 3-4 órás komplex arc-és testkezeléstől?

A méreganyagok kiválasztása nagyon felgyorsul, így a kezelés segíti a fogyást, a fogyás beindulását, látványosan karcsúsít.

KÉRJEN IDŐPONTOT KEZELÉSINKRE

Írjon Nekünk

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Megosztás