Energetizáló arc- és testkezelés

Vákuummasszázzsal, oxigén-és fényterápiával, C-vitaminos pakolással.

A komplex arc- és testkezelés célja: bőrfeltöltés vitaminokkal, vérkeringés fokozás, kollagén termelődés fokozás. A nagyon látványos eredményt, válogatott, természetes hatóanyagokkal és két, csak a High Care kozmetikában végzett gépi kezeléssel érjük el.

Hogyan zajlik az arc- és testkezelés?

Első lépésben az energetizáló, csodás illatú és hab állagú CLEANSING FOAM tisztítót alkalmazzuk. Majd egy lágy, proteines peelinggel szabadítjuk meg az arcbőrt az elhalt hámsejtektől. A tonizálást hab állagú TONE UP-pal, ecsetmasszázzsal végezzük.

Második lépése a mélytisztító enzimes C-vitaminnal felturbózott pakolás, a REVIVAL alkalmazása, amely mélyen kitisztítja a pórusokat, egyenletessé teszi a bőrképet.

Az arckezelés harmadik mozzanata az SPM® vákuummasszázs, melyet az arcon, nyakon és dekoltázson végzünk. A vákuummasszázzsal végzett nyirokmasszázs, vérkeringés fokozás és bőrfeszesítés egy rendkívül hatékony, látványos kellemes kezelés.
Az arcbőr élettelivé válik, az apróbb mimikai ráncok kisimulnak. Hosszantartó eredményt érünk el.

Negyedik lépése az arckezelésnek a High Care holisztikus oxigén-és fényterápiás kezelése. Minden sejtünk a megújuláshoz az oxigénből nyeri az energiát, így a bőrsejtek is. Ebben az arckezelésben bőven lesz részünk benne. A műtét nélküli bőrfiatalítás a legjobb kombinációját kapják meg a vendégek. Nincs mellékhatás, kellemetlen érzés. Az oxigén-és fényterápiás búra alá egy extra hatóanyag is kerül: a KOLLAGÉNES KRISTÁLY MASZK, melynek gazdag hialuronsav tartalma tökéletes táplálást és hidratálást nyújt az arcbőrnek.

Ötödik lépés az arcra és dekoltázsra kerülő oxigén és fényterápiás dermio led top head búrát követően az egész testet „oxigénfürdőbe” tesszük. A kellemes kezelés ideje alatt beindul a méregtelenítés és a test savbázis egyensúlyának normalizálása. Közvetlen eredményként a speciális „oxigénfürdőt” követően magunk is megtapasztaljuk, hogy milyen méreganyagoktól szabadultunk meg.

Mennyi ideig tart az arc- és testkezelés?

1,5 órás a kezelés.

Milyen eredménye van az arc- és testkezelésnek?

Egy ilyen komplex energetizáló kezelés hatása, eredménye 1,5 – 2 hónapig megmarad.

A kezelés ára:
36.000.-
ÁRLISTA MEGTEKINTÉSE

KERESSEN MINKET AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEKEN

High Care kozmetikáink

XIII. kerületi kozmetikánk

High Care kozmetika XIII. kerület

IX. kerületi kozmetikánk

High Care kozmetika IX. kerület

ÍRJ NEKÜNK

High Care kozmetikáink

KAPCSOLAT
Megosztás