Plazma kezelés High Care weyergans kozmetika Budapest

PLAZMA KEZELÉS

A másfél órás egyedülálló, negatívan ionizált oxigénionokkal, magas nyomással, orvosi tisztaságú szérumokat „töltünk” a bőrbe. A bőrproblémák kezelése (akne, tág pórus, pigment folt, stresszes, öregedő, ráncos bőr) a legújabb trendeknek szerint kifejlesztett kozmetikai hatóanyaggal történik.

Hogyan zajlik a plazma kezelés?

A High Care® Cosmetics Iono Jet készülékével végzett plazma kezelésnél az oxigént a környezeti levegőből vonjuk ki és a készülék kezelő fejében elektromasszázzsal töltjük fel. Így keletkezik az ionizált, plazmával dúsított oxigén. A kezelés során az oxigén a negatív ionokat a hatóanyagokkal együtt közvetlenül a bőrsejtekhez szállítja.

Az arckezelésnek két nagyon fontos része van:

Az első lépés egy intenzív bőrmegújító peeling, amely növeli a bőr rugalmasságát, fokozza a kollagén és elasztin termelődést, csökkenti a tág pórusokat és a faggyútermelést. A peeling 20 perecig tart.

Az arckezelés második lépése a bőr problémáját veszi célba. Kezelni tudjuk a pigment foltokat, csökkenteni az aknés bőr gyulladásos állapotát, Lehetősé van intenzív arc-és dekoltázs feszesítésre, ráncfeltöltésre és mély hidratálásra is. Olyan anti aging kezelést, amelyet eddig még nem tapasztaltunk meg!

Azonnal látható, érezhető az eredmény: a bőrproblémák javulása, az bőrfiatalító hatás, a ráncok csökkenése.

Kinek nem javasolt a plazma kezelés?

Mivel az arckezeléshez negatívan ionizált oxigént, tiszta, a bőr problémáira irányuló szérumokat és magasnyomású levegőt használunk, ezért nincs ellenjavallata az arckezelésnek.

Mennyi idei tart az Iono Jet plazma kezelés hatása? – Már 1 alkalom után is akár 3 hétig érezzük a kezelés eredményét, hiszen a hatóanyaggal „depót” képezünk a bőrben. Komolyabb bőrproblémánál (aknés bőr, pigment foltok) ismétlő kezelésekre is szükség van.

A kezelés ára:
37.000.-
ÁRLISTA MEGTEKINTÉSE

KERESSEN MINKET AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEKEN

High Care kozmetikáink

XIII. kerületi kozmetikánk

High Care kozmetika XIII. kerület

IX. kerületi kozmetikánk

High Care kozmetika IX. kerület

ÍRJ NEKÜNK

High Care kozmetikáink

KAPCSOLAT
Megosztás