PUSH UP

Feltöltő hatású arc és dekoltázs kezelés C-vitaminnal, SPM vákuummasszázzsal, kollagén maszkkal, oxigén- és fényterápiával.

Hogyan zajlik az arckezelés?

  • Első lépésben a High Care® kozmetikus az exkluzív Timeless termékcsalád tisztítójával, a Cleansing Foammal alaposan letisztítja a bőrünket.
  • A második lépés során egy lágy proteines peelinggel végeznek peelingező masszázst.
  • Majd enzimes mélytisztító pakolás kerül bőrünkre, amelynek hatását koncentrált C-vitamin porral tesszük még hatékonyabbá.

Már ezzel a három fázisú tisztító folyamattal is gyönyörűvé válik a fáradt, stresszes bőr!

  • Az SPM vákuummasszázzsal az arckezelés új szintre lép. Nyirokmasszázs, vérkeringés fokozása, ráncaink kezelése, az arc és dekoltázs vákuum általi feszesítése nagyon jó érzés, melynek hatását napokkal a kezelés után is látjuk, érezzük bőrünkön.
  • A feltöltő arckezelésben nagy szerepe van a kollagén maszknak és a maszk fölé helyezett oxigénbúrának és fényterápiának.

Az ionizált oxigénnek kettős hatása van: a bőrbe jutva értékes energiát ad a bőrsejteknek, javul a kollagénszintézis, javul bőrünk feszessége. Jótékony hatással van az esetleges rozáceára, vagy akár aknés problémákra. Belélegezve pedig minden sejtünk profitál az értékes energiából.

A kezelés során alkalmazott vörös fény pedig tovább javítja a kollagéntermelődést és bőrünk hidratáltságát.

Van-e ellen javallata az arckezelésnek?

Nincs ellenjavallat! Vegán és anti-pollution High Care® termékeket használunk, melyeknek holisztikus hatása van, nem váltanak ki semmilyen allergiás reakciót.

Az alkalmazott gépi kezelések pedig teljesen biztonságosak, egészségre gyakorolt hatások bizonyított.

Milyen eredmény várható az arckezeléstől?

Egy ilyen kezelésnek a hatása 3-4 hétig tart. Feszesebbé, hidratáltabbá válik az arcbőrünk, javul a mimikai ráncok állapota.

A kezelés ára:
37.000.-
ÁRLISTA MEGTEKINTÉSE

KERESSEN MINKET AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEKEN

High Care kozmetikáink

XIII. kerületi kozmetikánk

High Care kozmetika XIII. kerület

IX. kerületi kozmetikánk

High Care kozmetika IX. kerület

ÍRJ NEKÜNK

High Care kozmetikáink

KAPCSOLAT
Megosztás