Tavaszi feltöltő kezelés növényi őssejttel

Tavasszal nagy szükségünk van a bőr regenerálására, feltöltésére, ezt szolgálja a legújabb kezelésünk. Válogatott hatóanyagokkal, mezoterápiával, növényi őssejttel és egy csodálatos energetizáló krémmel, a Pure Q krémmel érjük el a tökéletes hatást.

A kezelés menete

A letisztítási folyamatot a legújabb tisztító géllel: Cleansing Géllel végezzük. A tisztító gél nemcsak egy alapos tisztítást végez el, hanem vissza is hidratálja a bőrt. A finom, természetes szemcsézetű Soft Peeling pedig eltávolítja az elhalt felső hámréteget, majd tonizálást követően a fátyolmaszk (Pure Fleece Maszk) készíti elő bőrünket az újabb hatóanyagok befogadására. A maszkban lévő szalicilsav jótékony hatása, hogy megtisztítja a pórusokat, peelingez és gyulladás is csökkent egyszerre.

A High Care-ben a gépi kezeléseknek nagyon fontos szerepe van. Ebben az kezelésben a tű nélküli mezoterápiát, elektroporációt alkalmazzuk őssejt ampullával kiegészítve. Az őssejt ampulla kiváló anti aging hatású, lassítja a bőröregedést, táplálja, hidratálja a bőrt. A bőr mélyébe juttatott növényi őssejtet a Pure Q krémmel végzett energetizáló masszázs követi. A Q10-et gazdagon tartalmazó anti aging rémet a kozmetikus a mindennapos bőrápolásban is ajánlani fogja.

Kinek javasoljuk ezt a kezelést?

  • Aki azt érzi, hogy fáradt, enyhén feszülő a bőre, megviselték a téli időszak száraz, fűtött helyiségeiben eltöltött hosszú órák
  • Aki szeretne egy gyors, látványos bőrfeltöltő kezelést. A száraz, dehidratált, mimikai ráncos bőrrel csodát tesz a növényi őssejt (Meso-Stemcell) ampulla

Mennyi ideig tart a feltöltő kezelés hatása?

Ennek a tavaszi feltöltő kezelésnek a hatását legalább 3 hétig érezzük.

Van-e a kezelésnek ellenjavallata?

A tű nélküli mezoterápiát gyenge áramkezeléssel végzik, aki ezt kevésbé kedveli, annak ultrahang segítségével juttatják be a hatóanyagot (növényi őssejtet) a bőrébe.

KÉRDEZZEN KOZMETIKUSUNKTÓL

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder