Tavaszi tisztító nagykezelés

Az arcbőr kitisztítására, a legújabb fátyol maszkot (Pure Fleece mask) használjuk a kezelésben. Ultrahangos fertőtlenítést, bőrfeltöltés, regenerálást, nyugatató krémpakolást és masszázst alkalmazunk.

Bőrünk nyárra való felkészítésében az arcbőr kitisztítása nagyon fontos. Megszabadulunk az akne, mitesszerek tisztátalanságaitól, arcbőrünk tisztábbá, hidratálttá, feszesebbé, üdévé válik.

A kezelés menete

A High Care specialitásai közé tartozik az alapos, 3 lépéses letisztítási folyamat, melyben helyet kap a mechanikus peeling (Soft Peeling) és egy enzimes mélytisztítás is (Revival). A mélytisztító pakolás alatt szükség esetén gőzzel puhítják el a bőrt, majd követezik a kézi tisztítás, nyomkodás. Ilyenkor mechanikusan kitisztítják bőrünket, eltávolítják a grízeket, pattanásokat. A fertőtlenítéshez a High Care a 100 %-os tisztaságú Teafa olajat használja, amelynek antiszeptikus hatása kiváló.

A fertőtlenítést a bőrproblémáknak megfelelően ampullás ultrahang követi. Egy aknés mitesszeres bőr esetén a Sebo Care ampulla a legjobb választás. A hatóanyagok bőrbe juttatását a legújabb fátyolmaszk használata követi. A 100 %-os biológiailag lebomló maszk: Pure Fleece Maszk gazdagon át van itatva szalicilsavval, hyaluronsavval. Nagyon jól nyugtat, „összehúzza” a pórusokat, csökkenti a gyulladást. A maszk 20 perces fennlétét egy csodás masszázs zárja, amely egyszerre kényeztet és tovább nyugtatja a bőrünket. A Rozácea maszk összetevői még a legérzékenyebb bőrt is kiválóan nyugtatják.

Milyen bőrproblémákra hatásos ez a kezelés?

  • minden bőrtípusnak szüksége van egy tavaszi bőrtisztításra. Ha nincs problémánk, tavasszal és ősszel akkor is tegyük ezt meg
  • A problémásabb (aknés, mitesszeres, tág pórusú) bőr esetén akar havonta is javasolt a kezelés

Van-e kontra indikációja az arctisztításnak?

Nincs ellenjavallat az érzékenye bőrű, rozáceára hajlamos bőrük esetén a kozmetikus a hatóanyag megválasztásnál figyelembe veszi a bőr érzékenységét.

KÉRDEZZEN KOZMETIKUSUNKTÓL

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder