ÚJ TERMÉK! – VOLUMINA

Emelő hatású filler krém, mely kitölti a laza, megereszkedett kötőszövetet

A Volumina az érett bőrre kifejlesztett speciális kozmetikai bőrápoló, – nagymolekulájú hyaluron sav, a commiphora mukul (indiai gyógynövény) kivonat, és más, nagyon értékes hatóanyagok szinergiája. A hyaluronsav azonnal feltölti a bőrt, mely sima és feszes lesz. A commiphora mukul gyanta kivonat aktiválja a zsírképződést és elősegíti a zsírcseppek tárolását. Ez azt jelenti, hogy a szubkután zsírsejtek térfogata megnövekszik, ezáltal a ráncok csökkennek, kisimulnak. Ezt a hatást tovább fokozzák a benne lévő egyéb természetes összetevők.

A terméket minden reggel tisztított bőrre kell felvinni, és be kell masszírozni. A ráncok mélysége rövid idő elteltével jelentősen csökken, a bőr simább lesz, de természetesen függ a ráncok mélységétől, a bőr általános állapotától, valamint a felhasználó korától.

Ahhoz, hogy bőrünk jól ápolt legyen, elengedhetetlen a megfelelő tisztítás. Az arc és a test bőrének ápolásához a High Care széleskörű termékpalettáján változatos termékek, termékcsaládok, tisztítók, maszkok, vitaminok, szérumok, peptidek, enzimek állnak rendelkezésre.

Mindezt megvásárolhatja üzletünkben, vagy webáruházunkban.