Vacustyler kezelés

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

VACUSTYLER KEZELÉS

A Vacustyler kezelés egy olyan szabadalmazott eljárás, melyet már az világűrtechnológiában is alkalmaznak. A módszer nem más, mint a Váltakozó Vákuum Terápia. A kezelés során egy vákuumcsőben fekszünk, ahol a problémától függően, egyénre szabottan állítják be a vákuum és a normál nyomás idejét, hosszát, valamint a vákuum erősségét. Amennyiben csak 30 percünk van, feltétlenül kérjünk egy speciális „testpakolást”, mely fokozza a vér-és nyirokkeringést, jótékony hatással van az erekre, feszesíti a bőrt.

A gép dolgozik, a mi feladatunk pedig, hogy pihenjünk, élvezzük a kezelés jótékony hatását:

  • javuló keringés,
  • feszesebb bőr,
  • pihentebb érzés,
  • kevesebb visszér és pókháló ér,
  • sérülések esetén rövidebb felépülési idő.

Mit érezhetek a kezelés alatt?

Amikor vákuumhatás éri testünket, egy erős szívóhatást érzünk, amely egyáltalán ne kellemetlen. Nincs kellemetlen érzés, nincs fájdalom, pihentető és megnyugtató érzés.

Hány alkalmat javasolnak?

A kezelési alkalmak számát mindig a cél határozza meg. Amennyiben a fogyás a cél, akkor a fogyókúra intenzív szakaszában heti 2 alkalom feltétlenül javasolt. A fogyás során felszabaduló méreganyagokra salakanyagokra nincs szükségünk. Ezek gyors távozását segíti a Vacustyler kezelés, melynek eredménye: gyorsabb fogyás, feszesebb bőr.

A cellulit (narancsbőr) problémánál is a kúrakezelést javasoljuk. A kúra első szakaszában ez a módszer gyorsítja a méreganyagok kiválasztódását, javítja a vérkeringést. 3-4 alkalmas kezelés feltétlen ajánlott.

Amikor már túl vagyunk egy jó testkezelő kúrán (8-10 alkalom), amelyet személyre szabottan csináltunk végig, és az eredményt – feszesebb bőr, narancsbőr tünetének javulása, fogyás – szeretnénk minél tovább megőrizni, akkor 3-4 hetente fenntartó kezelést javaslunk a vákuumcsőben.

Idősebb korban gyakori probléma a cukorbetegséggel együtt járó „nehézláb”-érzet „kirakat-betegség”. Ez a kezelés kúra formájában nagyon sokat javíthat az állapoton.

Tudnunk kell azt is, hogy a váltakozó vákuumterápia elismert módszer a sportgyógyászatban, sportregenerációban is (www.vacusport.com). Így bátran ajánlhatjuk sportoló ismerőseink figyelmébe, vagy akár ajándékozhatunk is ilyen kezelést szeretteinknek.

Milyen eredményre számíthatok?

A kezelés eredménye egy nagyon pozitív életérzés, könnyű lábak, jó közérzet, simább bőr.[/vc_column_text][vc_message]A kozmetikus véleménye:
Ennek a kezelésnek számos felhasználási területe van. Szoktam ajánlani cellulit problémára, lokális depózsírokra, petyhüdt bőrre, fáradt és dagadt lábakra. Csodás hatással van a visszerekre, pókháló erekre. Szeretem ezt a kezelést azért is, mert amíg a vendég a “csőben” fekszik, addig a Dermio Top Head búrát ráteszem, így egy “rögtönzött” arckezelés is belefér a 30 percbe.
(Varga Ibolya)
[/vc_message][/vc_column][/vc_row]

KÉRDEZZEN KOZMETIKUSUNKTÓL

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder