Zsírbontó kezeléseink

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Ha súlyfeleslegünk van, akkor sajnos nehezen lefogyasztható, depózsíros testrészeink is vannak.  Leggyakoribb probléma: a hasi zsírpárnák, lovagló nadrág, combok vagy akár a toka. A fogyáshoz persze elengedhetetlen az ésszerű, kalória szegény táplálkozás, valamilyen mozgás és a jó testkezelés!

A kozmetikai testkezelések felgyorsítják a fogyást és méregtelenítést, az eredmény gyorsabb és tartósabb lesz. Az egyik leghatékonyabb eljárás a Vacustyler kezelés, amely szabadalma csak is a High Care kozmetikák különlegessége.

Mi történik? – A vákuumcső jótékony hatása, hogy egyszerre felgyorsul a vér-és nyirokkeringés, gyorsan ürülnek a salakanyagok, csökken az ödéma. A vákuumban eltöltött 30 perc az egészségünkre is nagyon jó hatással van.
A „zsírbontó” programban a kézi vákuumnak, SPM masszázsnak is nagy szerepe van. A depózsíros területek „megdolgozására” a leghatásosabb módszer!

Problémától függően 5-10 alkalmas kúrákat javaslunk önállóan is, de kombinálva a leghatásosabb.[/vc_column_text][vc_message]A kezelés ára: 5.000.-Ft – 11.800.-Ft/alkalom
(a kúra teljes ára a kezelések számától és a kombinációtól függ).[/vc_message][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”237″ img_size=”full” onclick=”img_link_large”][/vc_column][/vc_row]

KÉRDEZZEN KOZMETIKUSUNKTÓL

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder