Rólunk

Az 1992. óta Magyarországon működő High Care® Cosmetics holisztikus kezelései, termékei mögött tudományos kutatások egész sora áll. A High Care®-t az anti aging és cellulit kezelések specialistájaként tartják számon a világ több, mint 40 országában. A legjobb minőségű szolgáltatásokat (arc-és testkezeléseket), termékeket ajánljuk vendégeink számára.

Szakembereink (kozmetikusaink) több éves tapasztalattal rendelkeznek, folyamatosan fejlesztik tudásukat, követik és alkalmazzák az aktuális trendek újdonságait. Üzletünkben fontos szempont, hogy vendégeink számára teljes intimitást biztosítsunk. Ezt szolgálja a kabin-rendszer, amely megteremti férfi vendégeink számára is, hogy szolgáltatásainkat igénybe vegyék.

High Care® Centerük egyben országos referencia üzlet is, havonta eseményekkel, akciókkal, kedvezményekkel várjuk vendégeinket. Hűségkártya programunk pedig remek lehetőség arra, hogy lojális vendégeinket extra kedvezményekben is részesítsük.

Tisztelt Olvasó!

Remélem e rövid bemutatkozóból is kiderült, hogy nagyszerű szakember csapat várja az Ön érdeklődését. S én, aki e sorokat Önnek írom a magyarországi High Care talán legnagyobb „szerelmeseként” büszkén és hittel ajánlom magunkat, mert tudom, hogy az egészség és a szépség olyan ajándékai az életnek, amelyekért mindenki maga tehet.

Lavotha Ildikó
cégvezető

Szakembereink, akik Önt is nagy szeretettel várják:

JÁVOR BEÁTA High Care szakkozmetikus, egészségtanácsadó cellulit-terapeuta, üzletvezető

2011. óta dolgozom a cégnél. Korábbi munkahelyemen olyan bőrgyógyásszal dolgoztam együtt, aki remek ismerője volt a High Care® Cosmetics termékeinek, eljárásainak. Nagyon közel állnak hozzám az orvos-kozmetológiai termékek, kezelések. Mindezt megtalálom a High Care® kínálatában. Az egyik nagy kedvencem a gyümölcssavas hámlasztó kúra, melyet nemcsak végzem, de oktatom is. Szeretem a holisztikus szemléletű kezeléseket, amelyek a szépségen túl az egészséget is kiemelten támogatják.

TÖRÖK ESZTER High Care szakkozmetikus, egészségtanácsadó cellulit-terapeuta

2006. óta dolgozom a cégnél. Mivel az élte számos területén a maximalizmusra törekszem, a vendégeim számára is ugyan ezt szeretném nyújtani. Ehhez ad biztos hátteret számomra a High Care® kiváló minőségű termékeivel, professzionális kezeléseivel, legyen szó akár arcról vagy testről. Nehezen tudnám kiemelni melyik a legkedvezőbb kezelés számomra, mert mindegyiket másért szeretem. Talán még is: a First Lady kezelést ragadnám ki, mert olyan látványos eredményt érünk el a kezelés során, ami fantasztikus és egyértelműen magáért beszél.

VITOS KATA VIRÁG kozmetikus, diplomás sminkes

2016-ban pályakezdőként kerültem a High Care Centerbe. A Szakma Sztár Fesztiválon elért dobogós eredményemnek köszönhetően nemcsak a kozmetikus bizonyítványomat vehettem át hamarabb a társaimnál, hanem bekerülhettem ebbe a fantasztikus csapatba. Szerencsés vagyok, hiszen szakmám egyben a hobbim is. Vallom, hogy minden nő szépnek születik, s kozmetikusként az a legfőbb feladatom, hogy ezt a szépséget nemcsak az arcon, hanem a lélekben is kiteljesítsem.

MIHALOVITS EMŐKE ZSUZSANNA High Care szakkozmetikus, egészségtanácsadó cellulit-terapeuta

Pályakezdőként fontosnak találtam, hogy olyan helyre kerüljek, ahol nem csupán a külső megjelenéssel, hanem az egészségmegőrzéssel is foglalkozunk egyben. Hiszek abban, hogy kezeléseink eredményessége a lélekre is hatással van. Szerencsésnek érzem magam, hogy olyan kiemelkedő termékek, készülékek állnak rendelkezésemre, melyekkel látványos hatás érhető el mind az arc, mind pedig a testkezelések során. Ezek közül a Dermio Care® Plus kezelésünket emelném ki, amivel fény- és oxigénterápiát alkalmazunk az arc területén, ezzel erősítve az immunrendszert és szebbé varázsolva a bőrt.

MÉSZÁROS ÁGNES vevőszolgálati munkatárs

2016 márciusától dolgozom vevőszolgálati munkatársként a High Care-nél. Koordinálom a kozmetikus kollégák munkáját, és jó „háziasszonyaként” igyekszem mindenben segíteni a hozzánk látogató érdeklődő vendégeinket és kozmetikus szakembereket.