High Care weyergans kozmetika Budapest

Rólunk

Az 1992. óta Magyarországon működő High Care® Cosmetics holisztikus kezelései, termékei mögött tudományos kutatások egész sora áll. A High Care®-t az anti aging és cellulit kezelések specialistájaként tartják számon a világ több, mint 40 országában. A legjobb minőségű szolgáltatásokat (arc-és testkezeléseket), termékeket ajánljuk vendégeink számára.

Szakembereink (kozmetikusaink) több éves tapasztalattal rendelkeznek, folyamatosan fejlesztik tudásukat, követik és alkalmazzák az aktuális trendek újdonságait. Üzletünkben fontos szempont, hogy vendégeink számára teljes intimitást biztosítsunk. Ezt szolgálja a kabin-rendszer, amely megteremti férfi vendégeink számára is, hogy szolgáltatásainkat igénybe vegyék.

High Care® Centerük egyben országos referencia üzlet is, havonta eseményekkel, akciókkal, kedvezményekkel várjuk vendégeinket. Hűségkártya programunk pedig remek lehetőség arra, hogy lojális vendégeinket extra kedvezményekben is részesítsük.

Tisztelt Olvasó!

Remélem e rövid bemutatkozóból is kiderült, hogy nagyszerű szakember csapat várja az Ön érdeklődését. S én, aki e sorokat Önnek írom a magyarországi High Care talán legnagyobb „szerelmeseként” büszkén és hittel ajánlom magunkat, mert tudom, hogy az egészség és a szépség olyan ajándékai az életnek, amelyekért mindenki maga tehet.

Lavotha Ildikó
cégvezető

Szakembereink, akik Önt is nagy szeretettel várják a XIII. kerületi High Care kozmetikánkban

JÁVOR BEÁTA

JÁVOR BEÁTA

High Care szakkozmetikus, egészségtanácsadó
cellulit-terapeuta, üzletvezető

2010 óta dolgozom a cégnél. Korábbi munkahelyemen olyan bőrgyógyásszal dolgoztam együtt, aki remek ismerője volt a High Care® Cosmetics termékeinek, eljárásainak. Nagyon közel állnak hozzám az orvos-kozmetológiai termékek, kezelések. Mindezt megtalálom a High Care® kínálatában. Az egyik nagy kedvencem a gyümölcssavas hámlasztó kúra, melyet nemcsak végzem, de oktatom is. Szeretem a holisztikus szemléletű kezeléseket, amelyek a szépségen túl az egészséget is kiemelten támogatják.

LUKÁCSEVICH ZSUZSA

LUKÁCSEVICH ZSUZSA

High Care szakkozmetikus, egészségtanácsadó
cellulit-terapeuta

25 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem. Megyőződésem, hogy a szépségápolás összefügg az egészséges életvitellel. A High Care magas minőségű termékei olyan biztos hátteret nyújtanak ehhez, amellyel teljeskörű szolgáltatást tudok nyújtani a vendégek számára.

VITOS KATA VIRÁG

VITOS KATA VIRÁG

High Care szakkozmetikus, kozmetikus mester,
cellulit-terapeuta, sminkmester

2016-ban pályakezdőként kerültem a High Care Centerbe. A Szakma Sztár Fesztiválon elért dobogós eredményemnek köszönhetően nemcsak a kozmetikus bizonyítványomat vehettem át hamarabb a társaimnál, hanem bekerülhettem a High Care fantasztikus csapatába is. Folyamatosan képzem magam, igyekszem napra kész lenni az aktuális trendekben.
Igazán szerencsés embernek tartom magam, hiszen a tanult szakmám egyben a hobbim is. Vallom, hogy minden nő szépnek születik, s kozmetikusként az a legfőbb feladatom, hogy ezt a szépséget nemcsak az arcon, hanem a lélekben is kiteljesítsem.
Legkedvesebb kezelésem az új „Multitalent” Body Mask, amely varázslatos illatával és hatásaival – peelingező, méregtelenítő és feszesítő – kellemes és látványos változást idéz elő kedves vendégeim bőrén.

SZAKÁL VIKTÓRIA

vevőszolgálati
munkatárs

2018. januártól dolgozom vevőszolgálati munkatársként a High Care-nél. Koordinálom a kozmetikus kollégák munkáját, és jó „háziasszonyaként” igyekszem mindenben segíteni a hozzánk látogató érdeklődő vendégeinket és kozmetikus szakembereket.

Szakembereink, akik Önt is nagy szeretettel várják a IX. kerületi High Care kozmetikánkban

DAJKA ZITA

DAJKA ZITA

High Care szakkozmetikus, egészségtanácsadó cellulit-terapeuta

1997 óta ismerem és alkalmazom a High Care Cosmetics kiváló minőségű, professzionális termékeit és kezeléseit. Maximálisan azonosulni tudok a cég holisztikus szemléletű eljárásaival és hiszek abban, hogy a szépség és az egészség együtt jár. Folyamatosan fejlesztem magam, a tökéletességre törekszem és a hozzám fordulók számára is ugyanezt szeretném nyújtani. Inspirál az, hogy szebbé, teljesebbé, egészségesebbé tehetem a vendégeimet.  Mindemellett hiszem azt, hogy az arc és test kezelésével, az egészségünk javításával a lélekre is hatunk, a cél az egyensúly. Fontos számomra, hogy a vendégeim nyugodt, harmonikus környezetben szépüljenek, töltődjenek a kezelések alatt. Mindezekhez nyújtanak segítséget a High Care Cosmetics minőségi szolgáltatásai és termékei, melyekkel szeretettel várom vendégeimet.