High Care weyergans kozmetika Budapest

Rólunk

Az 1992. óta Magyarországon működő High Care® Cosmetics holisztikus kezelései, termékei mögött tudományos kutatások egész sora áll. A High Care®-t az anti aging és cellulit kezelések specialistájaként tartják számon a világ több, mint 40 országában. A legjobb minőségű szolgáltatásokat (arc-és testkezeléseket), termékeket ajánljuk vendégeink számára.

Szakembereink (kozmetikusaink) több éves tapasztalattal rendelkeznek, folyamatosan fejlesztik tudásukat, követik és alkalmazzák az aktuális trendek újdonságait. Üzletünkben fontos szempont, hogy vendégeink számára teljes intimitást biztosítsunk. Ezt szolgálja a kabin-rendszer, amely megteremti férfi vendégeink számára is, hogy szolgáltatásainkat igénybe vegyék.

High Care® Centerük egyben országos referencia üzlet is, havonta eseményekkel, akciókkal, kedvezményekkel várjuk vendégeinket. Hűségkártya programunk pedig remek lehetőség arra, hogy lojális vendégeinket extra kedvezményekben is részesítsük.

Tisztelt Olvasó!

Remélem e rövid bemutatkozóból is kiderült, hogy nagyszerű szakember csapat várja az Ön érdeklődését. S én, aki e sorokat Önnek írom a magyarországi High Care talán legnagyobb „szerelmeseként” büszkén és hittel ajánlom magunkat, mert tudom, hogy az egészség és a szépség olyan ajándékai az életnek, amelyekért mindenki maga tehet.

Lavotha Ildikó
cégvezető

Szakembereink, akik Önt is nagy szeretettel várják:

JÁVOR BEÁTA

JÁVOR BEÁTA

High Care szakkozmetikus, egészségtanácsadó
cellulit-terapeuta, üzletvezető

2010 óta dolgozom a cégnél. Korábbi munkahelyemen olyan bőrgyógyásszal dolgoztam együtt, aki remek ismerője volt a High Care® Cosmetics termékeinek, eljárásainak. Nagyon közel állnak hozzám az orvos-kozmetológiai termékek, kezelések. Mindezt megtalálom a High Care® kínálatában. Az egyik nagy kedvencem a gyümölcssavas hámlasztó kúra, melyet nemcsak végzem, de oktatom is. Szeretem a holisztikus szemléletű kezeléseket, amelyek a szépségen túl az egészséget is kiemelten támogatják.

LUKÁCSEVICH ZSUZSA

LUKÁCSEVICH ZSUZSA

High Care szakkozmetikus, egészségtanácsadó
cellulit-terapeuta

25 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem. Megyőződésem, hogy a szépségápolás összefügg az egészséges életvitellel. A High Care magas minőségű termékei olyan biztos hátteret nyújtanak ehhez, amellyel teljeskörű szolgáltatást tudok nyújtani a vendégek számára.

VITOS KATA VIRÁG

VITOS KATA VIRÁG

High Care
szakkozmetikus

2016-ban pályakezdőként kerültem a High Care Centerbe. A Szakma Sztár Fesztiválon elért dobogós eredményemnek köszönhetően nemcsak a kozmetikus bizonyítványomat vehettem át hamarabb a társaimnál, hanem bekerülhettem a High Care fantasztikus csapatába is. Folyamatosan képzem magam, igyekszem napra kész lenni az aktuális trendekben.
Igazán szerencsés embernek tartom magam, hiszen a tanult szakmám egyben a hobbim is. Vallom, hogy minden nő szépnek születik, s kozmetikusként az a legfőbb feladatom, hogy ezt a szépséget nemcsak az arcon, hanem a lélekben is kiteljesítsem.
Legkedvesebb kezelésem az új „Multitalent” Body Mask, amely varázslatos illatával és hatásaival – peelingező, méregtelenítő és feszesítő – kellemes és látványos változást idéz elő kedves vendégeim bőrén.

High Care weyergans kozmetika Budapest Mészáros Ágnes

MÉSZÁROS ÁGNES

vevőszolgálati
munkatárs

2016 márciusától dolgozom vevőszolgálati munkatársként a High Care-nél. Koordinálom a kozmetikus kollégák munkáját, és jó „háziasszonyaként” igyekszem mindenben segíteni a hozzánk látogató érdeklődő vendégeinket és kozmetikus szakembereket.