Narancsbőr elleni kezelés HighCare

Narancsbőr elleni kezelések

NARANCSBŐRÖM VAN, – MIT KELL TUDNOM, MIT TEGYEK?

A narancsbőrről általánosságban

Napjainkban majdnem minden hölgy problémája a narancsbőr vagy cellulit. 50 évvel ezelőtt szinte ismeretlen volt a jelenség. Több, mint 30 éve már kezelik a problémát, ma pedig már sajnos a tizenévesek és a férfiak egyre nagyobb hányada fedezi fel testén a narancsbőr tüneteit. 

Mi is az a narancsbőr vagy cellulit?

A narancsbőr egyszerűen megfogalmazva felfúvódott, salakanyagokkal telítődött zsírsejteket jelent a bőr alatti kötőszövetben. Megjelenése leggyakrabban a lábon, fenéken, hason és a felkaron. Normál állapotukban ezek a zsírsejtek gombostűfej nagyságúak, 1-2 mm-esek. A narancsbőr, cellulit esetében azonban elérhetik eredeti, természetes méretűk akár tízszeresét is, babszem nagyságúra duzzadhatnak.

A felfúvódott zsírsejtekben salakanyagok, anyagcsere végtermékek tárolódnak, és ezek az anyagok nyirokfüggőek, vagyis nem a vérkeringés, hanem a nyirokkeringés szállítja el őket. Van azonban egy probléma: a nyirokfolyadék nem áramlik magától. Csak abban az esetben, ha mozgunk. Ahhoz, hogy a nyirokkeringésünk jól működjön feszes kötőszövetre is szükségünk van, hiszen az „izompumpa” csak ekkor működik kielégítően. A probléma akkor kezdődik, amikor a kötőszövetünk, bőrünk elveszíti feszességét.


A narancsbőr fokozatai, stádiumai

A narancsbőr kialakulásának 3 fokozatát, stádiumát szokták megkülönböztetni a szakemberek. Ezt az önvizsgálatot mi magunk is megtehetjük, hiszen egyszerű fizikai vizsgálattal jól láthatóak a narancsbőr jegyei.

A narancsbőr 1. stádium: ez a leggyengébb formája a narancsbőrnek. Csak úgy fedezhető fel magunkon, ha önvizsgálatot végzünk. A hüvelyk és a mutató újunkkal elvégzünk egy egyszerű összecsippantásos tesztet a comb külső oldalán. Ha ekkor apró, pici gödröcskéket észlelünk, akkor I. stádiumú narancsbőrről beszélhetünk.

A narancsbőr 2. stádiuma: úgy vesszük észre, ha keresztbe tett lábbal leülünk egy székre. A comb hátsó-oldalsó felszínén láthatjuk a narancsbőr tipikus jeleit: gödröcskék, barázdák. 

A legerősebb fokozata a narancsbőrnek a 3. stádium: ekkor nem kell mást tennünk, csak beállunk a tükör elé és szabad szemmel láthatjuk a matracszerű, egyenetlen bőrfelszínt, gödröcskéket, barázdákat, akár pókháló ereket is.

A HIGH CARE COSMETICS A NARANCSBŐR KEZELÉSEK SPECIALISTÁJA

A High Care mindent tud a narancsbőrről

Könnyen beláthatjuk, hogy a probléma összetettsége miatt önmagunk nem tudjuk tökéletesen megoldani ezt a problémát, ezért van szükség szakember segítségére.

A németországi Weyergans High Care Cosmetics cég, közel 40 éve olyan kozmetikusokat, cellulit-terapeutákat képez, akik alkalmazva a Differenciált Cellulit Terápia (DCT®) módszereit, amelyek nem másra, mint a kötőszövet erősítésére, a nyirokáramlás fokozására és a zsírsejtek csökkentésére épülnek.  A Weyergans High Care Cosmetics cég tulajdonosa, alapítója Dr. Rudolf Weyergans orvos-szociológus, a narancsbőr, cellulit témában az egész világon elismert szakembernek számít.

Magyarországon közel 30 éve a High Care Cosmetics Hungária Kft. honosította meg ezeket a narancsbőr, cellulit kezeléseket. Franchise rendszert épített ki „High Care Center” „High Care Stúdió” néven, ahol a legkiválóbb szakemberek foglalkoznak a narancsbőr kezelések sikerességével. Budapesten a XIII. kerületi High Care kozmetika és b referencia üzlet az egész országban mintaként szolgál. Közel 30 éve több ezer elégedett vendéget kezeltek a High Care franchise üzletei.  Kompetenciájuk megkerülhetetlen: innováció, csalhatatlan trendi érzés, szakételem, bizonyítottan eredményes eljárások, nyugodt légkör, ez az, ami a High Care kozmetikai szalonokat megkülönbözteti versenytársaitól.

A NARANCSBŐR ELLENI KEZELÉS ELSŐ LÉPÉSE
– SZÁMÍTÓGÉPES ÁLLAPOTFELMÉRÉS

Személyes konzultáció a narancsbőr kezelésre

A budapesti, XIII. kerületi High Care kozmetikában érdeklődő vendégeket a High Care egyedülálló számítógépes anamnézis, állapot felmérési programja fogadja. Ehhez nem kell mást tennünk, mint telefonon, e-mailben bejelentkezni a közel háromnegyed órát igénybe vevő állapotfelmérésre, ahol közösen a High Care kozmetikussal, cellulit-terapeutával mindenre kiterjedő, részletes válaszokat kapunk aktuális állapotunkról. A High Care számítógépes állapotfelmérésének különlegessége, hogy kizárva az ellenjavallatokat megkapjuk egy sikeres narancsbőr kúra javaslatát. Általánosságban az eredményhez legalább 10 alkalmas narancsbőr kúrára szükségünk lehet, amiben többféle High Care kezelést kombinálnak. Egy-egy alkalommal 1,5-2 órás időtartamot töltünk el a High Care XIII. kerületi kozmetikájában. A High Care kozmetikusok felhívják figyelmünket, hogy a siker érdekében, a kúra alatt nagyon fontos szerepet játszik a megfelelő (2,5 – 3 literes) folyadékfogyasztás.

AZ EREDMÉNYES NARANCSBŐR KÚRÁBAN TÖBBFÉLE HIGH CARE KEZELÉSI ELJÁRÁST KOMBINÁLNAK

High Care kezelések a narancsbőr ellen

DETOX BODY STYLER

Méregtelenítés, savtalanítás egy „zsákban”

Lúgosítás, méregtelenítés oxigénterápiával – Detox Body Styler

Egy olyan új innovatív kezelési módszer az elsavasodás ellen, amely feszes bőrt ígér a comboknak, a fenéknek és a hasnak. Számtalan pozitív hatása van. Gyorsítja a fogyást, jótékony hatással van az allergiás panaszokra. A 30 perces kezelés csodálatosan pihentet és stressz mentesít. Az eljárás tudományos alapokon nyugszik, melyet a Weyergans High-Care Ag. az orvostudománytól vett…

Bővebben

A sav-bázis arány különösen fontos szerepet játszik testünk anyagcsere folyamatainak működésében. Ez az egyensúly felelős a bőr, a kötőszövet feszességéért. A nem megfelelő étrend, a testmozgás hiánya, a stressz és bizonyos betegségek szöveteink elsavasodását okozhatják. Ennek mértéke összefüggésben van narancsbőrünk állapotával is. A szabadalmaztatott Detox Body Styler kezelés során a test alsó részét egy speciális fóliazsákba rakják, majd a katalizátorként működő Elektrolit-géllel kenik be testünket. A zsákba negatív ionokkal dúsított oxigént, úgynevezett plazmát áramoltatnak. A plazma a bőr pórusain keresztül bejut a testbe, ott találkozik a savakkal, aminek eredménye a savak semlegesítése lesz. Ezzel a narancsbőr elleni módszerrel a salakanyagok eltávoznak egyrészt bőrünkön keresztül, másrészt a vizelet által. Ami marad az nem más, mint egy könnyű testérzet, feszesebb bőr.

A narancsbőr kezelés előnyei:

 • leggyorsabb méregtelenítő kezelés,
 • egyszerű és biztonságos,
 • már első kezelés után is érezhető hatás,
 • nincs ellenjavallat.

VACUSTYLER

Vákuumterápia a narancsbőr ellen

Fogyás, méregtelenítés, vérkeringés fokozás – Vacustyler

A cellulit elleni harc leghatékonyabb fegyvere, mely az egészséget szolgálja. A vákuum-hullám kezelés oxigénnel és tápanyagokkal teli új, friss vért juttat a lábakba, majd a túlnyomás az elhasznált vért a salakanyagokkal együtt a kiválasztó szervek felé továbbítja. Eredményeként a bőr és zsírszövetek belülről tisztulnak ki. A sima bőr, rugalmas kötőszövet, javuló vérkeringés, a hajszálértágulatok és…

Bővebben

A Vacustyler kezelést több, mint 20 éve nagy sikerrel alkalmazzuk a kozmetikában. A budapesti XIII. kerületi High Care Centerben is vendégeink egyik kedvenc kezelése. A szabadalmaztatott eljárási módszert IVT-ként is ismerik (Intermitten Vacuum Therapy). A test alsó részét kezeljük a negatív, váltakozó nyomásterápiával. Ez a narancsbőr kezelés átlagosan 30 percet vesz igénybe, mielőtt a vendég a hátán fekszik, kényelmes pozícióban. A Vacustyler kezelést számtalan problémára javasolják a High Care kozmetikusok. Ajánlhatjuk narancsbőrre, helyi depózsírokra, laza bőrre, fáradt, dagadt lábakra, visszérre, vagy pókháló erekre, de kiváló regeneráló hatása miatt sportsérülésekre is. Csökkenti az izomlázat. Egy megterhelő edzésmunkát követően kiváló regeneráló hatása van.

A Vacustyler kezelés előnyei:

 • szabadalmaztatott kezelési módszer,
 • széles körben használható (kozmetikai testkezeléseknél, sportregenerációban és a gyógyításban is),
 • egyszerű használat,
 • kipróbált és bizonyítottan eredményes kezelési módszere a Differenciált Cellulit Terápiának, – narancsbőr kezeléseknek.

SPM VÁKUUMMASSZÁZS

A köpölyözés és a masszázs kombinációja a narancsbőr ellen

Zsírpárna kezelés, bőrfeszesítés – SPM

Ősi, tradicionális gyógyító módszerként használták a köpölyözést, melyet még ma is alkalmaznak. A High Care® Cosmetics vákuumos testkezelése során az üvegpisztolyokban keletkező vákuum, a testen „végighaladva” nyirokmasszázst, depózsír kezelést végez ott, ahol a probléma van és feszesíti a kötőszövetet. A makacs, lassan csökkenő depózsírok kezelésében nélkülözhetetlen, legyen szó akár hasi zsírpárnákról, lovaglónadrágról, combokról, karokról vagy…

Bővebben

Széleskörű felhasználási lehetőséget biztosít a testkezelésekben, a narancsbőr elleni kúrák esetén.  A negatív nyomásnak köszönhetően a speciális „üvegpisztoly” a bőr alatt található szövetet, zsírszövetet finoman beszippantja és a masszírozó mozdulatoknak köszönhetően a bőr mélyebb rétegeit hatékonyan kezeli. Ennek a narancsbőr kezelésnek a különlegessége, hogy egyénre szabottan állíthatjuk a vákuum erősségét, figyelembe véve a narancsbőr fokozatait, stádiumát.

A XIII. kerületi High Care kozmetikánkban a vendégeink kedvelt kezelése, hiszen azonnal látható, érezhető változást eredményez. Különleges testkezelésekre is alkalmas, pl. toka, stria, hasi zsírpárnák, lovagló nadrág kezelése.

SPM Vákummaszázs előnyei:

 • A vákuum készülék speciális applikátorokkal egyedi High Care kezelésekre alkalmas (popó és mellapplikátor).
 • Egy időben teszi lehetővé a nyirokmasszázst, a regenerációt és a depózsír kezelést.

Bármely más narancsbőr elleni kezeléssel jól kiegészíti egymást.


SPM MELL KEZELÉS

A gyönyörű mellekért és dekoltázsért

Mellfeszesítés – operáció nélkül – SPM

Cégünk egyedülálló módszere az SPM mellaplikátorral végzett mellkezelés. A futurisztikusan kinéző „melltartóban” a vákuumhatás ritmikus intervallumokban ismétlődik. Stimulálja a nyirokkeringést és vérkeringést, aktivizálva a kötőszövet sejtjeiben az anyagcserét, melynek hatására rugalmasabbá válik a mellszövet és megemelkednek a keblek. A kezelés kellemes, 30 percig tart, kúrában hozza meg a várt eredményt. FIGYELEM! Mellkezelés előtt szűrő és/vagy…

Bővebben

Felhelyezzük az applikátort a mellre, úgy hogy a vendégnek kényelmes legyen, majd az automatikus vezérlésű program elvégzi a dolgát. A vákuum hatására javul a bőr anyagcseréje és a kötőszövet állapota, feszessé, teltté válnak a mellek.

AZ SPM Mell kezelés előnyei:

 • kellemes, hatékony kúra,
 • operáció nélküli eredmény.

SPM POPO KEZELÉS

Kozmetikai testkezelés műtét és szilikon nélkül

POPÓ KEZELÉS

Új, kozmetikai testkezelés, műtét és szilikon nélkül! Felmérések igazolják, hogy a hölgyek legnagyobb alakpoblémája a fenék és a bricsesz körüli terület. A ma már egyre népszerűbb plasztikai műtéteket nem csak az ismert sztárok (Jennifer Lopez, Beyoncé, Kim Kardashian) végeztetik el. De jóval többen vannak olyanok, akik elkerülve a műtéttel járó kellemetlenségeket, inkább a természetes megoldások…

Bővebben

Felmérések igazolják, hogy a hölgyek legnagyobb alakproblémája a fenék és a bricsesz körüli terület. Ma már egyre népszerűbbek a plasztikai műtétek, de jóval többen vannak olyanok, akik elkerülve a műtéttel járó kellemetlenségeket, inkább a természetes megoldások, kozmetikai testkezelések hívei. A High Care speciális popo-kezelése 2017. óta az egyik kedvelt testkezelési eljárás, amely a nyomás és a negatív nyomás kombinációján alapul. Mindenféle kellemetlen érzés nélkül. 45 perc alatt elérjük a kívánt változást. A nagyfarizomra gyakorolt vákuum hatás eredményeként feszessé válik a popó.

Az SPM Popo Tuning előnyei:

 • műtét nélküli eredmény,
 • formás, feszes popó.


SLIDE STYLER

A lágy csúszóhullám masszázs

Karcsúsítás, méregtelenítés – Slide-Styler csúszóhullám masszázzsal

Duzzadtak, nehezek a lábai? Sokat ül? Sokat áll? Visszeres a lába? – Ez a roppant kellemes masszázs orvosolja a problémákat! Nem véletlen, hogy a legkedveltebb kezelésünk. Olyan érzés, mintha 4 masszőr masszírozná egyszerre a testünket. Nincs kellemetlen érzés, fájdalom, csak nyugodt ellazulás. Gyorsítja a vér és nyirokkeringést, a salakanyagokkiürülését, ezáltal érezzük azonnal kedvező hatását. Nemcsak…

Bővebben

A mechanikus nyirokmasszázs alkalmazásának módszere már a ’80-as években megszületett. A High Care Cosmetics Slide Stylere a legtökéletesebb megoldást kínálja az egymást átfedő légkamráknak köszönhetően. A kellemes, lazító narancsbőr elleni kezelés a levegő nyomását alkalmazza, lágyan, hullámszerűen masszírozza a testek. Megszünteti az esetleges ödémát, kisöpri a salakanyagokat, feszesíti bőrünket, kötőszövetünket. Javítja a narancsbőr állapotát.

A Slide Styler kezelés előnyei:

 • Biztonságos és bizonyított kezelési módszer a cellulit és narancsbőr ellen.
 • Tökéletes nyirokmasszázst végez, kellemes, pihentető, relaxáló érzés.

BODYSTAR

Árammal a jó alakért

Zsírpárnák kezelése – Bodystar elektrolipolízis

Az áramimpulzusok által indikált elektrolipolízist tartják a legeredményesebb kozmetikai zsírbontó kezelésnek. Nem véletlenül, hiszen a speciális áramkoktél enzimeket aktivál, amelyek szétaprózzák a lerakódott triglicerideket, melyeket mi csak zsírpárnáknak hívunk. Kiváló kezelési lehetőség hason és combokon. Kúrában alkalmazva a legeredményesebb. A kezelés száma a probléma mértékétől függ.

Bővebben

A testkozmetikai komputerrel végzett lipolízis – zsírbontó – kezelés eredménye egyedülálló. Egy narancsbőr elleni kúra során, ha a vendégünknek lovagló nadrág és hasi zsírpárna problémája van, ezt a kezelést a High Care kozmetikusa biztosan ajánlani fogja. A speciális lipolízis programnak köszönhetően célzott hatást gyakorlunk a depózsírokra. A zsírbontó enzimek – lipázok – aktiválása által. 
A testkozmetikai komputer további lehetőségei: célzott bőrfeszesítés, valamint a passzív izomtréning program.

A Bodystar kezelés előnyei:

 • biztonságos kezelési programok,
 • az elektrolipolízis az egyik leghatékonyabb zsírbontási kezelés


BODY WRAPPING

Aromaterápiás testtekercselés

Alakformálás, karcsúsítás – Body wrapping

A High Care® Cosmetics egyik legrégebbi kezelése, Magyarországon 1992. óta alkalmazzuk. Az eredeti, védett eljárásnak két „hamisíthatatlan alapanyaga” van, amely semmi mással nem helyettesíthető: a tiszta gyógynövényeket tartalmazó aromaterápiás Zimt (fahéj) krém, és a speciálisan erős és rugalmas légáteresztő fólia. De van még egy nagyon fontos dolog: „a tudni, hogyan …”  A kívánt hatás kizárólag…

Bővebben

A narancsbőr elleni kezelések egyik legismertebb eljárása a Body Wrapping eljárás, melyet Magyarországon kizárólag a High Care Cosmetics alkalmaz védett eljárás révén. Ez a kezelés az aromaterápia és a kompresszió együttes hatásán alapul. A bőrt az érintett területen egy aromaterápiás krémmel (Zimt-krémmel) kenjük be, majd egy hatékony, kompressziós tekercselést alkalmazunk egy speciális „lélegző” fóliával. A Body Wrapping testtekercselést jellemzően a problémás területeken használjuk (has, derék, comb, felkarok, csípő és vádlik). A narancsbőr kezelés optimális célja, hogy aktiváljuk a zsíranyagcserét, a keringést, nyirokkeringést, csökkentsük a test kerületét, a narancsbőr tüneteit. A Budapest, XIII. kerületi High Care kozmetikánkban a kezdetektől alkalmazzuk ezt az eljárást, a „Tudni hogyan”-nak meghatározó a szerepe, valamint a Weyergans High Care Cosmetics kiváló hatóanyagi befolyásolják az eredményt.

A Body Wrapping kezelés előnyei:

 • Eredményes, hatékony narancsbőr elleni kezelés, akár 1 konfekció méretet is karcsúsodhatunk.
 • Szabadalmaztatott kezelési aljárást kizárólag a High Care Cosmetics oktatja.
 • A Differenciált Cellulit Terápia (DCT®) kipróbált és tesztelt cellulit elleni kezelési módszere.

SIMPLY RED

Forradalmi technológiának köszönhetően született meg, a legújabb zsírbontó, alakformáló, cellulit elleni spray. Hatása az ultrahangos kavitációhoz hasonló. A Simply Redben lévő növényi komplex képes lebontani a megduzzadt, salakanyagokkal telítődött zsírsejteket.
Eredményeként csökkentjük a makacs lerakódásokat, feszesítjük bőrünket.

STYLER KRÉM

A High Care Cosmetics első termékei közé tartozik. Ez a narancsbőr elleni antioxidáns, gyógynövényes krém árnikát, azulént, borostyán-kivonatot, fekete nadálytő-kivonatot és E-vitamint tartalmaz. Napi nasználatra javasoljuk narancsbőr ellen, visszerekre, kötőszövet feszesítésére.

AE STICK

Zsírégető gél. A liposzómás szérum a depózsíros testrészek célzott kezelésére alkalmas.

ALPHA MOUSSE

Narancsbőr elleni, hab állagú cellulit készítmény. Fitoösztrogén tartalmának köszönhetően 3 hét alatt látványosan javítja a narancsbőr állapotát, feszesíti a bőrt.

FORMULA STICK

A mellfeszesítés otthoni ápoló terméke. Különleges összetevője a fibrostimulin szérum, amely liposzómákba zárva mélyen a sejtekbe jutva javítja kollagén, elasztin termelődést.

COLLAMIN LIQUID

Folyékony collamin, mely 20 féle hidrolizált aminosav, B1, B6, B12 és folsav tartalmával egyedülálló a táplálék-kiegészítők piacán. A legkeresettebb High Care termék. Javítja a cellulitos, narancsbőrös bőr állapotát, erősíti a csontokat, jótékony hatással van az ízületekre, hajra, körömre. Mindennapos használatát javasoljuk idősebb korban, kúraszerű használatát pedig fogyókúrázóknak és fiatalabb korban prevenciós céllal.

KERESSEN MINKET AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEKEN

High Care kozmetikáink

XIII. kerületi kozmetikánk

High Care kozmetika XIII. kerület

 • 1133 Budapest, Tutaj utca 5.
 • highcare@comunique.hu
 • info@highcarekozmetika.hu

IX. kerületi kozmetikánk

High Care kozmetika IX. kerület

 • 1096 Budapest, Sobieski János u. 15/c.
 • hello@highcarecenter9.hu

ÍRJ NEKÜNK

High Care kozmetikáink

KAPCSOLAT