Szezonális árlista

A 2021-es év a High Care® kozmetikákban a megelőzésről, az immunerősítésről szól.
Egyedülálló oxigénion-terápiás kezeléseink biztonsággal szolgálják az ön szépségét és egészségét.

High Care kozmetikai kezelések

Arckezelések

TAVASZI TISZTÍTÓ NAGYKEZELÉS
Az arcbőr kitisztítására, a legújabb fátyol maszkot (Pure Fleece mask) használjuk a kezelésben. Ultrahangos fertőtlenítést, bőrfeltöltés, regenerálást, nyugatató krémpakolást és masszázst alkalmazunk.
Kezelési idő: 1,5 – 2 óra
28.000.-
TAVASZI FELTÖLTŐ KEZELÉS NÖVÉNYI ŐSSEJTTEL
Tavasszal nagy szükségünk van a bőr regenerálására, feltöltésére, ezt szolgálja a legújabb kezelésünk. Válogatott hatóanyagokkal, mezoterápiával, növényi őssejttel és egy csodálatos energetizáló krémmel, a Pure Q krémmel érjük el a tökéletes hatást.
Kezelési idő: 1,5 óra
21.300.-
„HELLÓ TAVASZ” KEZELÉS
Újra itt a tavasz, beköszönt a jóidő. Nincs is annál jobb érzés, mint egy High Care vákuum SPM masszázs, mellyel tökéletesen kényeztethetjük bőrünket. Tavaszi kezelésünkből nem maradhat ki az oxigén- és fényterápia energetizáló hatása, mely egyedülálló High Care kezelés. Feltöltődünk, újult energiára kap bőrünk.
Kezelési idő: 2 óra
24.800.-
„ÉN-IDŐ” KEZELÉS
A karantén után mindannyian egy kis „Én időre” vágyunk. A High Care legújabb tavaszi-nyári kezelésében ezt a csodálatos nyugtató, relaxáló és ugyanakkor bőrfeltöltő érzést kaphatjuk meg. A legjobb hatóanyagok, szérumok a legújabb maszk és a környezeti ártalmaktól védő High Care Urban termékek kényeztetik Önt.
Kezelési idő: 1,5 óra
22.400 – 30.400.-

High Care kozmetikai kezelések

Testkezelések

A tavasz kiemelt programja a narancsbőr és cellulit kúrák. A High Care a cellulit kezeések specialistája 29 éve Magyarországon. Győzödjön meg erről Ön is! Számítógépes felmérés alapján összeállított, személyre szabott kúráinkkal garantáljuk az eredményt.

FULL BODY

mélytisztítással, hidratáló, feszesítő ampullás ultrahanggal, oxigén- és fényterápiával, masszázzsal. A testre Body Wrapping testtekercseléssel és Slide Styer hullámmasszázzsal vagy Body Wrapping és Vacustyler vér-és nyirokkeringést fokozó kezeléssel.
Kezelési idő: 1,5 óra
44.000.-
POPÓ KEZELÉS
Formálja, formássá teszi és megemeli a popót. A speciális vákuum kapszulás kezelés. Az eredmény érdekében kúrakezelést javaslunk. (7-10 alkalom)
Kezelési idő: 2 óra
5.800.- /alkalom
MELLKEZELÉS
Feszesíti, megemeli a mellet, vonzóbba teszi a dekoltázst. A vákuum kapszulás kezelés kellemes masszírozó érzéssel párosul. AZ eredmény érdekében kúrakezelést javaslunk. (7-10 alkalom)
Kezelési idő: 1 óra
5.800.- /alkalom
VÁKUUMOS TESTKEZELÉSEK
Zsírpárna, feszesítés, popó és mellkezelés
5.500 – 12.000.-
OXIGÉNTERÁPIÁS BŐRFESZESÍTÉS, LÚGOSÍTÁS 6.800 – 8.900.-
NYIROKMASSZÁZS, ÉRTRÉNING SLIDE STYLER HULLÁMMASSZÁZZSAL ÉS VACUSTYLER VÁKUUMMASSZÁZZSAL 5.200 – 8.200.-