Akciók

INDUL A HIGH CARE NYÁR

2023. június

Június 7-től fantasztikus narancsbőr elleni kúrákkal, tisztító, hidratáló, bőrfeltöltő, hűsítő nyári arckezelésekkel várjuk vendégeinket.

Ajánlatunkban három csodás arckezelést választottunk ki, melyeket június 7-től 14-ig 20% kedvezménnyelvehetnek igénybe.

 1. Arctisztító kezelés
  Megújult gépi kezelésekkel kibővített arctisztításra nyár elején mindenkinek szüksége van. A pórusok tisztításával fellélegzik bőrünk, megszabadulunk a mitesszerektől, pattanásoktól. Gépi kezeléseinknek (oxigén, ultrahang) köszönhetően nyom nélkül gyógyul bőrünk.
  Ára: 28.500,-Ft helyett 22.800,-Ft

 

 1. Algatív Zen®
  A nyári hónapokban fokozott hidratálásra van szüksége arcbőrünknek, ilyenkor olyan kezelések a legajánlottabbak, amelyek gyorsan hidratálnak, megszüntetik a bőr irritáltságát, pirosságát, megnyugtatnak, és ami a legfontosabb, védik bőrünket a környezeti ártalmakkal szemben.
  Ára: 35.000,-Ft helyett 28.000,-Ft

 

 1. Plazma kezelés
  Egyedi exkluzív anti-aging High Care® kezelés. Az oxigénionokkal, magasnyomással, orvosi tisztaságú hatóanyagokkal végzett intenzív peelingnek és hidratáló bőrfeszesítő kezelésnek 1 óra után azonnal látható eredménye van. Meleg, forró napokon csodás, hűsítő érzés.
  Ára: 37.000,-Ft helyett 29.000,-Ft

Júniusi akciók során személyre szabott cellulit kúráinkat 20% kedvezménnyel állítjuk össze. A High Care® Cosmetics a narancsbőr kezelések specialistája. A gépi kezeléseink: a vákuummasszázs, a Slide Styler®, hullámmasszázs, oxigénes méregtelenítés, az űrtechnológiát alkalmazó Vacustyler®, valamint a Body Wrapping aromaterápiás testtekercselés, nem csak szépséget, jó alakot garantál, de egy-egy testkezelő kúrával sokat tehetünk egészségünkért is.

Jelentkezzen be,  szakértő kozmetikusaink, cellulit-terapeutáink a legjobb ajánlattal várják!

KERESSEN MINKET AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEKEN

High Care kozmetikáink

XIII. kerületi kozmetikánk

High Care kozmetika XIII. kerület

 • 1133 Budapest, Tutaj utca 5.
 • +36 1 331 0149
 • +36 20 360 6775
 • highcare@comunique.hu
 • info@highcarekozmetika.hu

IX. kerületi kozmetikánk

High Care kozmetika IX. kerület

 • 1096 Budapest, Sobieski János u. 15/c.
 • +36 20 215 7787
 • hello@highcarecenter9.hu

ÍRJ NEKÜNK

High Care kozmetikáink

KAPCSOLAT

AJÁNDÉKKÁRTYA

High Care kozmetika

Vásároljon tetszőleges értékben ajándékkártyát szeretteinek. A kártyát felhasználhatja a High Care Cosmetics valamennyi kezelésére és termékeire üzletünkben.

Ez az ajándék forma egyre népszerűbb, hiszen megkönnyíti a választást és biztosak lehetünk abban, hogy a megajándékozott személyre szóló ajándékot kap.