high care arckezelés

Dermabrázió / Bőrmegújítás

A bőr mechanikus lecsiszolását nevezik a szakemberek mikrodermabráziónak. A mechanikus, természetes csiszoló bőrbarát anyagként finoman, de ugyan akkor rendkívül látványosan „koptatja” a bőr felső rétegét, finomítva ezzel a tág pórusokat.

A bőrcsiszoló kezelés során, a bőr legfelső elhalt hámrétegét távolítjuk el és ezáltal jelentősen felgyorsítjuk a bőrregenerációt. Kiváló bőrproblémák esetén is, pl. akne, aknés hegek, öregedési foltok, ráncok, nap által károsodott bőr. Alkalmazását kúraszerűen, és egyéb kezelés kiegészítéseként is javasoljuk. A legoptimálisabb ősztől tavaszig.

Hogyan zajlik a kezelés?

A bőr alapos letisztítását követően a kozmetikus elvégzi a mikrodermabráziót, kb. 30 percen keresztül, alaposan pásztázva halad végig az arcon. A magas nyomás és vákuum segíti, hogy a bőrcsiszolás tökéletes legyen. A bőr nagyon szép, egyenletessé válik, üde, rózsás lesz.

Ezt követően a bőrproblémának megfelelő ampullát ultrahangozzák be. Majd záró pakolásként nyugtató, hűsítő, hidratáló hyaluron savas Aqua Maskotkapunk, amelyet még egy édesvízi algát tartalmazó Alga Oxigén pakolás is megkoronázunk.

Kinek javasoljuk

Mindenkinek ajánlott egy jó kis bőrfrissítés. – Talán a nagyon érzékeny, rozáceás bőrű vendégeknek nem javasolja a kozmetikus. Nekik egy nagyon kellemes, mélytisztító pakolással váltják ki a csiszolást.

Mennyi ideig tart a hatása?

1 kezelésnek 1 hónapig, egy kúrának fél évig, 1 évig.

Mennyi ideig tart egy kezelés?

1 órát kell rászánni. Ősszel és télen havonta ismételhető.

Megosztás