High Care Iono Aktív Maszk / ÚJ Termék

AZ OXIGÉN MAGA AZ ÉLET

Egészen addig, amíg élünk, lélegzünk, minden egyes levegővétellel oxigénnel telítődünk fel a környező levegőből. Az egész szervezetünknek szüksége van erre az oxigénre az anyagcseréhez. A levegőben található oxigénben minden egyes oxigén molekulát természetes ionok vesznek körbe, amik különösen fontosak. Az ionok kis elektromos részecskék. Az ionoknak köszönhetően vagyunk képesek hasznosítani a levegőben található oxigént, valamint az ionok látják el energiával a sejtjeinket, hogy elláthassák funkciójukat.

DE NEM MINDEN OXIGÉN EGYENLŐ!

Habár általában elég elektromos részecske van az oxigénben amit kint belélegzünk, az ionok száma drasztikusan lecsökken a nagyobb városokban. Ez sajnos szinten érvenyes a lakásban lévő benti levegőre vagy a munkahelyen is, különösen a zárt, rosszul szellőző helyiségekben. Ennek az az eredménye, hogy nem kap a szervezetünk elég energiát a belélegzett oxigénből. Emiatt fáradtnak és levertnek érezhetjük magunkat.

Ugyanakkor a tengernél, a hegyekben vagy nagyobb esőzések után jelentősen megnövekszik a levegőben található oxigén ionok száma. Ezért érezhetjük úgy, hogy frissitő és egészséges a levegő ezeken a helyeken.

OLYAN FRISS, MINT A TENGERPARTON LÉVŐ LEVEGŐ

Az IONO-ACTIVE maszk megnöveli a belélegzett levegőben található oxigén ionok számát. Akárcsak amikor kimegyünk egy hosszú, frissítő sétára a tengerpatra, vagy amikor túrázunk a hegyekben stb.

Az új IONO-ACTIVE Maszk tartalmaz egy minőségi, többszöri használatra alkalmas maszkot, ami lefedi a szájat és az orrot, valamint egy hordozható készüléket, amihez a maszk csatlakozik. A kényelmes maszkot könnyen és gyorsan fel lehet helyezni és rögzíteni a gumipánt segítségével. A maszk viselése szemüveget hordók számára is alkalmas.

A maszkban található többek között egy ion generátor. Ez a kis energiaforrás egy vékony vezetéken keresztül csatlakozik a készülékhez. A készülék könnyen felcsatolható övre, nadrágra, így akár mozgás közben is élvezhetjük a negativ ionok pozitiv hatását.

TÖBB ENERGIA EGY GOMBNYOMÁSSAL

Viselje az IONO-ACTIVE Maszkot otthon, munkában, a kocsiban vagy akar sétálás közben. Nem lesz lekorlátozva a mozgásban! Amint megnyomja a bekapcsoló gombot és az kéken világít, az oxigén ionok közvetlenül a száj és orr előtt generálódnak. Minden egyes lélegzetvétellel több és több energiával látja el az egész szervezetet!

IONOK: ÉPP OLYAN FONTOSAK, MINT A LEVEGŐ AMIT BELÉLEGZÜNK?

Az elektromos töltésű oxigén ionok fontossága az egészségünk szempontjából már több évtizede témaja az orvostudománynak. A következő fontos funkciós hatások fordulnak elő az aero ion inhalációs kezelesben:

  • Immunrendszer erősitése
  • A vér megtisztítása
  • Antiallergiás és antiasztmás hatások
  • Kiegyensúlyozott idegrendszer, szabályozott szívverés és lélegzetvétel
  • Megnövekedő serotonin szint az agyban, ami hozzájárul a szorongás, stressz, fáradékonyság, depresszió és migrén csökkentéséhez
  • Jobb és pihentetőbb alvás és relaxáció
  • Gyulladáscsökkentő hatás és természetes fájdalomcsillapítás
  • Megakadályozza a vírusok és baktériumok terjedését a levegőben

KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

TECHNIKAI ADATOK

Akkumulátor feszültség

6,0 V

Akkumulátor üzemidő

18 óra

Akkumulátor töltés

kb. 8 óra

Ion koncentráció

3-5 Mio. negatív ion

Vezeték hossza

90 cm

Keszülék mérete

150 x 100 x 40 cm

Készülék súlya

0,36 kg

Készülék súlya tartozékokkal együtt

0,46 kg