High Care weyergans

Franchise tréning a karácsonyi készülődés jegyében

Franchise csapatunk november 19-i tréningjén kollégáink előadást hallhattak legújabb termékeink összetevőiről, azok bőrre … gyakorolt hatásáról, felhasználási területéről.
Bemutatásra került – és a résztvevők ki is próbálhatták – legújabb, innovatív eljárásunkat a plazma kezelést, mely új szolgáltatásként várhatóan jövő év elején kerül bevezetésre. Az Iono Jet készülék plazmával dúsított oxigénnel dolgozik. Speciális szérumokat, peptideket, vitaminokat, őssejtet és növényi alapú aktív hatóanyagokat juttat a bőrbe.  A bőr állapottól és a kezelés céljától függően ezek a hatóanyagok magas nyomás segítségével jutnak a bőr mélyebb rétegeibe.

Ennek az új plazma technológiának a használata egyedülálló élmény, amiről máris sokan beszélnek világszerte. Az azonnal látható eredménynek köszönhetően mind a vendég, mind a kozmetikus elégedett a kezeléssel.

A tréningen szó esett a karácsonyi akció részleteiről. Mint minden évben, idén is karácsonyi programokkal, kedvezményekkel várják franchise-üzleteink  törzsvendégeiket és új vendégeket.

Megosztás