High Care weyergans

Jubileumi Konferencia – Danubius Hotel Hélia – Budapest

2017. április 29-én rendeztük meg Budapesten a High Care® 25. „születésnapi” ünnepségét,
jubileumi konferenciáját.

25 év egy cég életében nagy jelentőséggel bír. Fantasztikus előadásokat hallhattunk. A sort Dr. Rudolf Weyergans, a Weyergans High Care® Ag. tulajdonosa nyitotta, aki a két, fantasztikus újdonságról,  a PLAZMA  és új POPÓ kezelésről szóló előadását követően áttekintette az elmúlt 25 év fontos eseményeit. Nevettünk és sírtunk, – az örömkönnyek, a régi arcoknak, a jó hangulatú Weyergans szemináriumoknak, a sok-sok kedves emléknek szóltak.
Az előadók névsora magáért beszélt: Dr. Balogh György bőrgyógyász – onkológus – kozmetológus szakorvos a High Care® legújabb hatóanyagainak jelentőségéről beszélt, Dr. Papp-Váry Árpád a Budapesti Metropolitan Egyetem dékánja a marketing jelentőségére, szükségességére hívta fel a figyelmet, Dr Mandel Katalin a Magyar Franchise szövetség főtitkára „Márka – franchise –  minőség” címmel tartotta záró előadását.
A szakmai munka mellett volt meglepetés ajándék, melyet a High Care® cég és munkatársai kaptak a franchise üzletektől, Weyergans úrtól, – és persze mi is ajándékot adtunk minden a résztvevőknek, és emléklappal köszöntük meg partnereink „hűségét”. Élveztük a jubileumi torta minden ízét, úgy ünnepeltünk együtt közel százan, mint egy igazi nagy család. Együtt felidéztük a múltbéli emlékeket, de közben már a jövőről is álmodtunk!

Megosztás