high care krém

Megérkezett legújabb termékünk – Aqua Hydration Mask

Gél állagú maszk, mely hidratáló, kiegyensúlyozó, hűsítő, frissítő tulajdonságait, magas minőségű összetevőinek köszönheti, pl:

  • A benne lévő bőrbarát Allantoin táplálja a bőrt.
  • A Vörös Alangfű (Imperata Cylindrica) hazája Kelet- és Délkelet Ázsia, Mikronézia, India és Dél Afrika. Főleg a hagyományos kínai orvoslásban használják. A kivonat fokozza az epidermisz hidratáltságát, így biztosítja a bőr mélyebb rétegeinek hidratáltságát, ezáltal válik teltebbé, rugalmassá, sugárzóbbá.
  • A Hyaluronsav több vizet képes megkötni, mint bármely ismert természetes vagy szintetikus polimer vegyület, ezért nevezzük a leghidratálóbb biopolimernek. Pusztán 1 gr Hyaluronsav képes 3 liter vizet megkötni. Biztosítja a kozmetikumokban az ideális nedvességtartalmat. Ezen kívül van egy olyan tulajdonsága is, mely radikálisan megvédi a bőrt a környezeti ártalmaktól.
  • A Glicerin: szerves része a bőr saját hidratáló rendszerének. A közelmúltban végzett vizsgálatok szerint a glicerinnek barrier-gátat védő hatása is van. (A barrier fő feladata a víz- és lipidtartalom szabályozása.)
  • Hidratáló komplex: A bőrnek szüksége van egy bizonyos mennyiségű vízre, hogy rugalmas maradjon. Annak érdekében, hogy ne veszítsen túl sok vizet még kedvezőtlen külső körülmények között sem, rendelkezik un. vízmegkötő anyaggal, amely a vizet a szarurétegben tartja. Az aminosavakból, karbamidból, allantoinból, nátrium laktátból álló komplex az NMF természetes összetevőjét másolja ezen termékben. Ez biztosítja a bőr számára, hogy hosszabb ideig legyen képes tárolni a hozzáadott nedvességet.

Minden bőrtípuson kifejti a hűsítő és nyugtató hatását. Mint egy szérum, úgy alkalmazható minden Weyergans termék mellé. Páratlan nyári illata azonnali jó hangulatot kölcsönöz használójának.

Megosztás