A legjobb collagénes High Care termék

Amikor a Columbia Egyetem tudósai azt kutatták, hogy a világ tehetősebb polgárai miért utaznak a téli hónapokban a napsütötte tengerpartra, megállapították, hogy az ottani levegő fokozza az endorfin hormon termelődést, amellyel egyenes arányban csökken a depresszió. Hatására a bőr feszesebb, a haj erősebb, a köröm fényesebb lesz, sőt még a testsúly is koplalás nélkül csökken. A titok nyitja a levegő rendkívül magas a negatívan ionizált oxigéntartalmában rejlik.

Amit már sokan megtapasztaltunk: otthon fáradtnak és kimerültnek érezzük magunkat, már csak egyetlen szabadnap a tengerparton vagy a hegyekben elegendő ahhoz, hogy szó szerint „kivirágozzunk”. Mindez egy apróságon múlik: ott a szervezet jobban el van látva nagy értékű oxigénnel. Az oxigén élet- és szépség elixír, egyben a sejteknek energiát szállít, amelyre szükségük van az anyagcsere-funkciók ellátásához.

A szervezet válaszol

A probléma azonban az, hogy a legtöbb ember az egész napot zárt helyiségben tölti, körülvéve elektromos, nagy energiájú eszközökkel, melyek hihetetlenül gyorsan rontják a belélegezendő oxigén minőségét, és ha pl. télen, rövid időre, napi 1-2 órára mégis levegőre megyünk, a levegő minősége a legtöbb településen hihetetlenül rossz (szmog, köd, magas szállópor koncentráció), és ennek következtében az általunk felvett oxigén-energia nagyon korlátozott.

Van egy lehetőség, a pótlásra

Ami fontos, hogy oxigén és oxigén között különbség van. A  döntő a szervezet számára való felhasználhatóság, – és ez, a negatív töltésű ionok számától függ. A szél és víz játéka, a levegőrétegek súrlódása, mindez a levegőt energiával tölti fel, amelyet a szervezet azonnal képes felvenni. A környezetszennyezés és az elektroszmog ezzel szemben „elrabolja” a levegőt – ezt az értékes energiát.

Tengerpart a nappaliban – talán soha ilyen fontos nem volt, mint napjainkban …

Rendkívül értékes levegőt varázsolhatunk otthonunkba a HIGH CARE IONO HOME® készülékével, amely azért egyedülálló, mert a gyenge energiaszintű, városi vagy elektromos szmoggal szennyezett levegőt megszűri és energetizálja, azaz negatív ionokkal tölti fel.

Az IONO HOME® készülék a levegő oxigénionjait több milliószorosára növeli, negatív töltéssel látja el – ionizálja. Ezáltal a belélegzett levegő oxigénje maximális mértékben rendelkezik azzal az energiával, amire a sejtjeinknek szükségük van, újra élővé válnak. Ugyanakkor – mialatt átáramlik a készüléken – a levegő egy olyan szűrőrendszeren halad keresztül, amely teljesen megszűri a mechanikai szennyeződésektől, vírusoktól, baktériumoktól, gombáktól, pollentől, így orvosilag teljesen steril levegőt tudunk belélegezni. 

A körülbelül 35 cm nagyságú készülék alig fogyaszt áramot, mozgó alkatrésze nincs, így a hosszú használhatósága garantált. Az egész család – gyermekektől a nagyszülőig – élvezheti a szennyeződésmentes, teljesen normális levegőt, ami kétségtelenül extra minőségű és éltető hatása azonnal érezhető.

Jótékony hatással van:

 • a magas vérnyomásra,
 • az agyi keringési zavarokra,
 • alvászavarra,
 • stresszre,
 • depresszióra,
 • orrnyálkahártya duzzanatra, orrfolyásra,
 • szénanáthára,
 • asztmára,
 • bronchitisre,
 • migrénre,
 • szájnyálkahártya gyulladásra,
 • kiváló immunerősítő

A IONO HOME®nemcsak a levegő O2-jét, hanem energetizálja a nitrogént is, amelynek döntő szerepe van a szervezetben a méregtelenítés során.

A készülék megvásárolható webáruházunkban és a High Care® Szalonokban.

Megosztás