Kollagénnel szépüljünk…

Reneszánszát éli az étrend-kiegészítők piacán a kollagén. Esszük, isszuk, krémként használjuk. – De miért is olyan fontos a kötőszövet számára ez az összetevő? Egyszerű a válasz: nélkülözhetetlen a bőrünk feszességéhez, csontjaink, ízületeink számára. Hiányát hamar megérezzük: laza bőr, ráncok, narancsbőr, porckopás, csontritkulás, ízületi fájdalmak, hajhullás, töredezett köröm formájában.

A High Care® Cosmetics kollagénjét (Folyékony Collamin) a High Care® kozmetikákban sok-sok éve ajánlják a vendégek számára. Azt csak kevesen tudják, hogy ez a kollagén, a Folyékony Collamin volt a világon az első olyan kollagén, amelyet a kötőszövet erősítésére, ízületre, a csontritkulás megelőzésére, a cellulit és narancsbőr ellen javasolták.

A High Care® folyékony kollagénje magas minőségű aminosav-koktélt tartalmaz. Vadcseresznye íze teszi a fogyasztó számára élvezetessé. Csak arra ügyeljünk, hogy bármennyire is finom, ne igyuk meg gyorsan, hiszen ez egy 1,5 hónapos adag.

4 fontos érv, hogy miért a High Care folyékony kollagénjét, a COLLAMIN LIQUID-et válasszuk:

  • Tudni kell, és érdemes akár összehasonlítást is végezni, hogy ez a Folyékony Collamin a legnagyobb dózisban tartalmazza a kötőszövet, a bőr, csontok, ízületek számára nélkülözhetetlen aminosavakat. 20 féle hidrolizált aminosav van a High Care Folyékony Collaminjában.
  • Az aminosavak teljes értékű beépüléséhez további összetevők is szükségesek. Ezek a vitaminok. A High Care® Cosmetics folyékony kollagénjében értékes B-vitaminok vannak (B1, B6, B12), valamint Folsav és Niacin.
  • A High Care kollagénje, a Folyékony Collamint nagyon finom ízét a vadcseresznyének köszönheti.
  • 1 literes kiszerelése 1,5 hónapra elegendő. Az optimális hatás érdekében napi 30 ml fogyasztása javasolt.

Próbálja ki Ön a High Care® Cosmetics legnépszerűbb termékét, kollagénjét, a FOLYÉKONY COLLAMINT.

Megosztás