Több, mint fényvédelem

A fényvédelemnek van-e szerepe a bőr öregedésének lassításában? A válasz nagyon egyszerű, – Igen!

A megfelelő fényvédelem a tudatos bőrápolás nélkülözhetetlen kelléke. Hogyan használjuk a fényvédőket? Milyen fényvédő krémek nyújtanak biztonságos védelmet? Mennyit használjunk a fényvédő krémekből? Mikor és hogyan alkalmazzuk a tudatos őrápolás nélkülözhetetlen termékét?

Mikor ajánlott a fényvédők használata?

A fényvédő krémekkel nem csupán a leégés ellen védekezünk, hanem fontos tudnunk, hogy anti aging bőrápolás e nélkül elképzelhetetlen! A bőr idő előtti öregedési folyamatában a megereszkedett, tónustalan, ráncos, pigment foltos bőr kialakulásában a védelem nélküli bőrápolásnak nagy szerepe van. Tehát feltétlen szerezzük be a megfelelő fényvédő krémet és használata kerüljön be a napi rutinba.

Mit várhatunk egy nagyon jó fényvédőtől?

A jó minőségű fényvédők nem csak az UV-A és UV-B sugaraktól védenek meg, de védenek akár az  UV-C ellen is. Táplálják, hidratálják, nyugtatják a bőrt. Gazdag vitamin tartalmuk van és természetes anti oxidánsokban gazdag.

Hogyan védekezhetünk az UV-A és UV-B sugarak ellen?

Nyáron az UV-B sugárzás, mely a barnulásért is felel, nagy dózisban van jelen, mindenki szeretne szép és egészséges bőrszínt, barnaságot, de megfelelő faktorszám nélküli krém használat nélkül ne is próbálkozzunk. Az UV-A sugárzás télen-nyáron öregíti bőrünket, mélyen a bőrbe juta segíti a káros szabadgyökök kialakulását, rontja a kollagén termelődést.

A High Care® Cosmetics különlegeset alkotott a kozmetikai piacon antipolution termékeivel, hó algát tartalmazó szérumával és arckrémével, 50 faktoros fényvédő krémével.

Az URBAN CARE termékcsalád olyan antipolution termékek sorozata, melyek természetes fényvédő tulajdonságaik mellett, egyedi összetevőik révén  (OsmopurTM komplex, Algetiv Zen®)   védelmezik bőrünket a városi szmog, elektro-szmog, a kékfény ellen is. Az Urban Day krém, a könnyű hidratáló és bőrvédő Urban Serum, a méregtelenítő,frissítő Urban Mask,  és az Urban Night éjszakai krém regenerálják a fáradt, stresszes bőrt, visszaadják annak frissességét, védik a bőrt a környezeti ártalmaktól, a korai öregedéstől, ráncképződéstől.

High Care Urban maszk kozmetikum
Különleges fényvédelem a Hó alga hatóanyaga által

A High Care® Cosmetics SELF Hó algát tartalmazó krémjének különlegessége a kimagasló hatású bőrfiatalító képessége, olyan speciális anti aging arckrém, amely hó alga tartalmának köszönhetően magas fényvédő tulajdonságokkal rendelkezik. A,-és E-vitamin tartalma, az Aloe Vera, a Panthenol, a Hyaluronsav tovább tökéletesítik  anti aging hatását.

A High Care® Cosmetics speciális fényvédő krémje az UV+CARE SPF 50, melynek különlegessége, hogy nem kémiai úton biztosítja számunkra a védelmet, hanem értékes összetevője, a Titándioxid révén, mely kiszűri az UV-A, UV-B és UV-C sugarakat. Úgy működik, mint egy tükör, visszaveri a bőrünk számára káros sugarakat.  Univerzális fényvédő, mert aktív összetevői között megtalálható a Panthenol, a Shea vaj és az E-vitamin is. Ezek a hatóanyagok nemcsak a fényvédelemről, de az aktív bőrápolásról, táplálásról is gondoskodnak. 

A High Care® Cosmetics javaslata a tudatos bőrápoláshoz:

Nyáron olyan hidratáló, tápláló, anti aging termékeket válasszunk, amelyek könnyű állagúak, gyorsan beszívódnak, megvédenek a káros szabad gyököktől, magas a vitamintartalmuk és 12-24 órás fényvédelemről is gondoskodnak, – mindezt olyan természetes összetevőkkel, amelyek a bőr számára a legjobb ápolást nyújtják. Az URBAN termékcsalád nappali krémjében mindezt az extra ápolást és védelmet egyidejűleg megkapjuk. A SELF termékek különlegessége a rendkívül értékes hó alga kivonat, amely a bőr immunrendszerét erősíti és tökéletes fényvédő képessége mellett egy igazi anti aging „fegyver”, 24 órás napi védelmet biztosít az arcbőrünk számára. Amikor pedig beköszön az igazi nyár, akkor erős védelemre van szükségünk, olyan extra fényvédőre, amelyben az apró titándioxid páncélként védi bőrünket, visszaverik a káros UV-A,B és C sugarakat. – Ilyen terméke a High Care®-nek az UV+CARE SPF 50.

Megosztás