A legjobb High Care anti aging krémek 50 fölött

Megtalált minket! Mi vagyunk az Ön „embere”! A Weyergans High Care Cosmetics kiemelkedő koncepciót alkotott a kötőszövet feszesesítésére és az anti aging probléma kezelésére. A High Care termékek biztosan Önt s lenyűgözik majd garantált hatékonyságukkal. A legtisztább összetevőket, átlag feletti dózisú hatóanyagokat tartalmazó termékeinkbe Ön is beleszeret. Most a legjobb High Care anti agint termékeket mutatjuk be Önnek, – korántsem a teljes palettát, hiszen ha kicsit kalandozik a High Care webshopjában, megtapasztalhatja, mennyire gazdag a kínálat.

Az első fontos dolog, hogy 50 fölött is nagyon szépek, jól ápoltak lehetünk. Azt szokták mondani, hogy egy mai  50 éves 40-nek sem néz ki, és ez így is van. Naponta tapasztaljuk ezt a High Care kozmetikákba járó vendégeinknél. Igaz az a megállapítás is, hogy egy jól megválasztott krém rendszeres használatával éveket javíthatunk bőrünkön.

Mit ajánlunk az 50 feletti korosztálynak a High Care kozmetikumok közül? – 5 olyan krémet, szérumot emelünk ki, amelynek azon túl, hogy remek anti aging krémek, az összetevőiknek köszönhetően  egészen speciális hatásaik is vannak.

Az első ilyen High Care kozmetikumot a Timeless sorozatból választottuk. Kortalan szépséget kap, aki ezt használja rendszeresen. A High Care Timeless Aktív Maskaz igényes bőr kényeztetője. Ami fontos, hogy krémként és maszkként is használható. Nagy dózisban tartalmaz bőrfiatalító, sejtregeneráló fagyöngy kivonatot és egy speciális összetevőt, amely nem más, int egy kollagén aktivátor. Rendszeres használatával megelőzhetőek, csökkenthetőek a szárazsági ráncok. Már az első használata a krémnek, meggyőzi Önt! A bőr láthatóan sima és rugalmas lesz.

A High Care Pure termékcsaládjának minden egyes tagja (pl. Pure Platinum) kiváló ápoló, anti aging termék 50 és 60 év fölöttiek számára is. A legkorszerűbb High Care termékek valódi luxust biztosítanak a bőrnek. Ötvözik legújabb kutatások legjobb eredményeit. Tiszta, egyedi, természetes összetevőket tartalmaznak nagy dózisban, speciális textúrákkal és az újonnan kifejlesztett receptúrákkal kombinálva. Az arc, nyak, dekoltázs területét ápolva tartósan, különleges módon kényeztetik használóját.

A High Care Pure Longevity szérum 50 év fölött egy remek választás. A speciális hatású hó alga koncentrátum liposzómákba van zárva. Könnyed gél állaga képes a bőr mély rétegeibe eljutni, ahol – ahogy a nevében is benne van – hosszú távon fejti ki bőrfeszesítő hatását. Lassítja, megakadályozza a bőr öregedését, célzottan erősíti a kollagén rostokat. Használatát heti 2-3 alkalommal javasoljuk a napi ápolási rutint kiegészítve.

High Care Pure Self krém különlegessége a benne lévő hó alga kivonat, de e mellett nagy dózisban tartalmaz hyaluronsavat és A-vitamint. 24 órás ápoló tulajdonságai mellett kiváló fényvédő hatással is rendelkezik. Időbeni használatával megakadályozható a májfoltok, pigment foltok megjelenése. Csodálatosan selymes textúrája, roppant finom illata teszi egyedivé, luxusápolóvá. 50 év felettiek számára kifejezetten ajánlott.

Egy nagyon különleges, szintén 24 órás krém a Soon Future arcápoló krém, mely különleges ránctalanító tulajdonságokkal rendelkezik. A High Care speciális ránctalanító anti aging terméke magas koncentrációban tartalmaz vitaminokat, kollagén aktivátor hatású növényi kivonatot, és a kor legmagasabb színvonalának megfelelő molekuláris technikák alkalmazásával kifejlesztett „Inyline” nevű hatóanyagot, amely a botox-hatást felidézve ellazítja az arc izmait, láthatóan kisimítja a ráncokat.  Lágy textúrája és kellemes, természetes illata megnyerő. Remek smink alap. Gazdaságos és hatékony.

50 év fölött a szemápolásnak is fontos szerepe van, hiszen a mindennapok részeként 50 év fölött is sokat ülünk gép előtt, használjuk a mobil telefont, e-bookot, egyéb, nagy fényenergiájú eszközöket, hunyorgunk, – idő előtt fáradttá válik szemünk. Az érzékeny szemterület célzott és jól tolerálható ápolást igényel.
A High Care Timeless Soon Future Eye Care szemápolója olyan hatékony összetevőket tartalmaz, mint a szemvidító fű, melyet a homeopátiában is alkalmaznak az irritált, duzzadt szemhéj kezelésére. A High Care szemápolójában lévő Iris Florentina és a ricinus növények hatóanyagai segítik az érzékeny szemkörnyék optimális ápolását. A benne lévő hyaluron hidratáltságot ad, a fagyöngy kivonat pedig a bőr immunrendszerét erősíti. Finom krémbázisának köszönhetően jól felszívódik, csökkenti a ráncokat.

Most már csak választani kell! Egy jó krém, szérum vagy szemápoló a High Care termékei közül egyetlen 50 fölötti nő fürdőszobájából sem hiányozhat.

Megosztás