A legjobb ránctalanító krémek 40 fölött

Napjaink jól ápolt „40-ese” még 30-nak sem néz ki, – és ez nem valamiféle csoda, hanem igenis a kitűnő
, minőségi kozmetikumoknak köszönhető. Aki a természetesség híve, az nem az orvosi beavatkozások valamelyikét latolgatja, hanem a tudatos, egyszerű, de rendszeres bőrápolásban hisz.

Ha szétnézünk a High Care® Cosmetics termékei között, rögtön nyugtázhatjuk, hogy a High Care® a bőrfiatalítás specialistája! Exkluzív arcápoló termékcsaládjaink között – mint pl. a Pure, vagy a Timeless fagyöngy termékcsalád – a „40”-es, „50”-es, valamint a „60+”-os hölgyek is igazi csodákra bukkannak az egyedülálló bőrfiatalító, ránctalanító termékek között.

Azt mondják, és így is van, hogy ha egyszer egy jó High Care® arckrémet, szemápolót megvásárolunk, arról többet nem mondunk le, mert a hatásuk valóban az, amit ígérnek: magas fokú gondoskodás, hatásos védelem.

De mi is a legjobb azoknak a „40 +”-os hölgyeknek, kiknek az, hogy jól ápoltak legyenek természetes igényük?

Személyes kedvenceim egyike a Timeless termékcsaládba tartozó Soon Future arckrém, – és ha egy szakembert, egy profi High Care® kozmetikust megkérdezünk akinek vendégköre zömmel a „40”-es korosztály, ő is határozottan megerősíti -, hogy ebből a korosztályból nagyon sokan erre az anti aging kozmetikumra voksolnának. Egyszerűen csak úgy nevezik a terméket, hogy „azt a botoxos krémet szeretem a legjobban”.

Ezekben a High Care® kozmetikumokban, arcápoló és szemránc krémekben magas koncentrációban van a fagyöngy kivonat, melynek ránctalanító, feszesítő hatása bizonyított. A fagyöngy értékes hatóanyagai hozzájárulnak a bőr természetes immunrendszerének megerősítéséhez. A termékcsalád ránctalanító krémjének és szemápolójának másik fontos hatóanyaga az AHP-8 (Acetil Hexapeptid 8), amely egy olyan speciális aminosavlánc, ami éppúgy segít a ráncok mélységének csökkentésében, mint azok megelőzésében. Ez a hatóanyag a kozmetikai botox, melynek köszönhetően a mimikai ráncok kisimulnak, és rövid idő alatt láthatóan selymessé és simává válik az arcbőr és a szemkörnyék.

A Soon Future ránctalanító anti aging arckrém a legmodernebb ránctalanító komplexeket tartalmazza: peptideket, fitohormonokat, vitaminokat, értékes olajokat, pl. mandula és jojoba olajat, shea vajat, melyek táplálják, hidratálják és bársonyosan simává, ránctalanná és feszessé teszik az arcbőrt.

Ugye nem is nagy varázslat ez, csak minden nap reggel és este kenjük be az arcunkat és dekoltázsunkat a High Care® ránctalanító, bőrfiatalító „botoxos” arckrémével, szemápolójával, – így nemcsak jól ápoltak, ránctalanok leszünk, de sok-sok évig megóvhatjuk bőrünket a természetes öregedéstől.

Megosztás