A legjobb narancsbőr ellen: STYLER NEO

[vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”2/3″][vc_column_text]A High Care nagy klasszikusa kicsit olyan számunkra, mint a Chanel No 5 parfümje, amelyben soha sem csalódunk. Egy vallomással tartozom az olvasóknak. Mikor kiderült, hogy a cég változtatásokra készül, az ellenlábasok legnagyobb szószólója lettem. Tiltakoztam, érveltem, sehogy sem tetszett az ötlet. Erőteljes ragaszkodásomnak komoly alapja volt, hogy az első krém, mellyel 26 évvel ezelőtt találkoztam a Styler-krém volt. Mindent kipróbáltam vele. Tudtam mennyire jó cellulitra, azt is hogyha ezt használom, nem szükséges külön testápoló. Minden nyáron megtapasztaltam, hogy mennyire jó napégésre. A terhességem alatt egyetlen striám sem lett,mert rendszeresen használtam. Aztán jöttek a gyerekek és a „jó öreg” Styler-krém popsi kenőcsként is bizonyított. A gyerekek a mai napig szeretik. A fiam kamaszkori bőrproblémáját is szépen enyhítette, nem is beszélve a 83 éves édesanyám visszeres lábáról.

Én a mai napig nagyon szeretem jellegzetes illatát, mind az 5 fontos összetevőjének (árnika, borostyán, körömvirág, fekete nadálytő, azulén) nagyon meghatározó szerepe van.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_single_image image=”1806″ img_size=”full” onclick=”img_link_large”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]De itt, és most valamit el kell ismernem! Minden változik, – és ha mindez jó irányba, akkor ezt nekem is el kell fogadnom. Az új Styler-krém fontos összetevői az árnika, körömvirág, borostyán, fekete nadálytő és az azulén megmaradtak. Ami változott: kapott egy fiatalos, kellemes új illatot, ez gyors felszívódású állagot, amely után olyan bársonyos lesz a bőrünk, mint a babáknak.

Vendégeink akiknek csak megmutattuk és akik tesztelték, megszavazták, az új mellett tették le voksukat: győzött a változás, –  nekem is el kell ismernem, hogy nem alaptalanul.

Megszületett az új klasszzikus, a STYLER CREME NEO.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]