High Care weyergans kozmetika Budapest

Arctisztító nagykezelések a legújabb ampullákkal, – ahogy mi csináljuk

Évszaktól függetlenül a bőr alapos kitisztítására mindenkinek szüksége van. A gyakoriság függ a bőr állapotától, az aknék, komedók mennyiségétől. Természetes, hogy fiatalabb korban, akár minden hónapban szükség lehet rá.

Napjainkban elég gyakori probléma a késői akne megjelenése, amit sok esetben a normális változások okoznak, de igen gyakori kiváltó tényező lehet a stresszes életmód, a helytelen táplálkozás, vagy valamilyen allergia jelenléte.

A szakértő kozmetikusok, szinte minden esetben megtalálják a probléma okát, és hatásos kezelést nyújtanak. A High Care® Cosmetics módszerei, eljárásai, új Med Line termékei, kiváló megoldásokat kínálnak minden bőrtípusra, bőrproblémára. Specialitásunk az SPM vákuummasszázs, mely során a „tisztátalanság” a nyirokmasszázs segítségével gyorsan eltávozik a szervezetből.

A legújabb ampullasorozatunk igazi probléma megoldó. Csökkenti a gyulladást, az irritációt, antiszeptikus, így a tisztítás kellemetlen velejárói  – pl. a bőr kipirosodása – gyorsan rendeződnek.  De ebben segít a High Care® különlegessége az oxigénterápia is. Nem szabad azonban megfeledkezni az otthoni ápolásról se. Ilyen esetekben fontos a napi alapos bőrtisztítás, az alkoholmentes termékek használata: egy jó fertőtlenítő, mint  a High Care cég teafa olaja, a nanotechnológiával készült tisztítókorong, és egy olyan napi bőrápoló, amely a faggyúmirigyek működését szabályozza (Sebo Care krém), amely minden esetben garantáltan hatásos!

Arctisztító nagykezelés a legújabb ampullákkal

A kezelés során alapos tisztítást, peelinget (mechanikus, gépi vagy enzimes) végzünk, mélytisztító enzimes pakolást teszünk a bőrre. Szükség esetén, ha nem túl érzékeny a bőr, gőzölünk, majd a kézi tisztítás (nyomkodás) következik.  Alapos fertőtlenítés után (melyet a legjobb minőségű teafa olajjal végzünk, jöhet a legújabb irritációt, gyulladást csökkentő ampulla beultrahangozása és egy olyan pakolás, amely tovább nyugtatja a bőrt. Az eredményért a kb. 1,5 – 2 órás időráfordítás nagyon megéri!
Kérje szakembereink tanácsát, segítségét!

Megosztás