Arckrém

Az elbűvölő SELF Charming Mask

A High Care® SELF termékcsaládjának első ígéretes tagját a Charming Mask-ot már október óta használjuk. Belepillantva a tégelybe egy csodás, lágy krémes állagú, csábító illatú kozmetikummal találkozunk. De mitől ilyen „izgalmas” ez a termék? Miért mondjuk, hogy mindenki számára nagyon ajánlott az őszi-téli-tavaszi szezonban?

Bár mennyire is divat a szép barna bőr, és mi itt Európában mindent meg is teszünk azért, hogy ilyen bőrünk legyen, évről évre napozunk, de azt is tudnunk kell, hogy ez az egyik olyan tényező, amely külső körülményként sajnos gyorsíthatja a bőr öregedését, a sok más, egyéb ismert ok mellett (stressz, genetika, táplálkozás, bőrápolási szokások, stb.). Abban azonban egyet kell értenünk, hogy ennek lassításában nagy szerepe van, hogy mit is teszünk ellene!

Egy jó kozmetikum sokat segíthet! – Igen, ez így van, és mi tudunk egyszerűen, otthon, egy krém-maszk használatával jó eredményt elérni!

A SELF Charming maszkunkban „jó társra” találunk. A benne lévő komplex gyümölcssavak olyan koncentrációban vannak jelen, amelyek mélytisztító, bőrkoptató hatásukat „láthatatlanul”teszik meg, ezzel egy időben a tengeri collagén regenerál és táplál, a folyamatot pedig a hidratáló komplex teszi még tökéletesebbé. A csodás illatú, sárga barack olaj könnyűvé és még gazdagabbá teszi ezt az amúgy is csodás krémmaszkot.

Amit 1-2 nap után tapasztalunk: szebb, simább, puhább bőr.

1 hét után: a fiatalító hatása egyértelmű, hiszen mélyen tisztít ugyanakkor hidratál és regenerál.

2 hét után: biztos, hogy teljesen elégedettek leszünk. Halványodnak a pigment foltok, a ráncok állapota javul, bőrünk szép, életteli, bársonyos és puha lesz.

Ehhez nem kell sokat tennünk, a legideálisabb, ha az esti, bőrtisztítás után, mely pl. a Pure Cleansing Géllel történik, vékonyan felkenjük a SELF maszkot, majd reggel lemossuk és a napi ápoló krémünkkel bekrémezzük az arcot és dekoltázst.

Rajta kedves olvasó, használja Ön is a Charming Mask-ot!

Megosztás